| ZmeurikMik a întrebat:

Heeei, daca ma sapl cu samponul Favisan pentru cresterea parului ce balsam ar trebui sa folosesc?

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Unul tot din aceeași gamă sau unul pe bază de germeni de grâu.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut man! Degeaba incerci sampoanele crede-ma! In aceeasi situatie ca tine am fost si eu prima data cand a inceput sa-mi cada parul.m-am dus la dermatolog, mi-a dat un sampon si un tratament pentru regenerarea parului dar degeaba.Nu iti mai creste, dar macar nu iti mai cade parul, e si asta ceva.La mine se observa in spate chelia, in fata e destul de ok spre surprinderea mea, bine mi-a cazut si din fata dar nu foarte mult.Prima data ai mei au fost surprinsi sa vada ca imi cade parul, aveam un par radacina firului o aveam groasa, desi tata e chel, nu se astepta sa chelesc si eu, de la 20 de ani am inceput, dar sunt multumit am 25 si pot spune ca mai am par in fata, chiar daca la spate se vede chelia, dar daca ma tund scurt e foarte ok, la inceput eram complexat dar cu timpul m-am obisnuit.Caderea parului poate sa fie genetic sau pe baza de stress, eu consider ca la mine a fost pe baza de stress.

| ZmeurikMik explică:

Spal*