Nu. i advarat. Eu port ugg-uri. Si nu intra nimic in ele. Sunt super. mie una imi plac mult; x. si plus ca sunt calduroase si nu intra apa. nu intra nimic in ele.
Te sfatuiesc sa nu-ti iei...UGG se poarta pe uscat iar iarna te faci fleasca in ele dar daca vrei neaparat sa-ti iei ia-ti dinalea cu ciorap crosetat care nu's originale costa in jur de 60 de lei
Am si eu UGG-uri! am iesit cu ele afara cand am fost la munte si m-am facut fleasca! Asa ca te sfatuiesc sa nu iesi cu ele afara, mai ales cand e zapada!
Poti sa iti iei si sa le pastrezi pana trece iarna . Glumeam. Daca vrei atat de mult sa iti iei UGG-uri ia-ti dar sa nu iesi cu ele afara ca te faci fleasca. Sau sa iti iei dupa ce trece iarna ca sa le poti incalta.
Pai depinde de care iti iei cat e iarna te sfatuiesc sa iti iei dar fii atenta sunt unele care sunt captusite dar afara arata la fel
Ugg-urile se uda pe zapada multa/daca bagi picioarele in zapada si pe ploaie, ele se poarta mai mult pe uscat. Dar sunt f calduroase si frumoase...euu mi-am luat cu 50 lei si le ador :X
Si eu am UGG-uri. Daca vrei sa-ti iei nu le purta cand is balti afara sau cand ii zapada ca te uzi rau la picioare, eu am patit-o.Si pe gheata iti rupi picioarele cu ei!
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă: