| JustMeRoxy a întrebat:

Heeei! Sunt fana 1D.As vrea sa stiu toate lucrusoarele despre Zayn si Harry.Cine aduce cele mai multe informatii primeste funda.

P.S. daca si voi sunteti fani One Direction bagati idul:roxxy.rox23@yahoo.com ca sa vorbim acolo mai multe despre favoritii nostri :*

Răspuns Câştigător
| Lala_Gabriela_1998 a răspuns:

Pai sunt o trupa de 2 ani am mers la x factor si atunci li s a propus sa formeze o echipa au jurnale video pe internet louis are prietena pe eleanor liam pe danielle zayn e impreuna cu perrie http://ro.wikipedia.org/wiki/One_Direction http://1dnewsromania.blogspot.ro/

10 răspunsuri:
| AnaaSb a răspuns:

Fanii One Direction = directioneri. Foloseste si tu un limbaj adecvat. -.-'

| JustMeRoxy explică (pentru AnaaSb):

Stiam si eu ca se zice directioner dar daca asa am vrut eu sa zic ca sa stie lumea ca poate unii nu stiu

| AnaaSb a răspuns (pentru JustMeRoxy):

Da,dar nu trebuie sa le dam noi explicatii. Esti directioner? Bun. Ceilalti sa se adapteze :3

| StylesGeorgiii a răspuns (pentru AnaaSb):

Bravo Ana laughing

| carmeniuly a răspuns:

Zayn-nume: Zayn Jaaward Malik
inaltime: 1, 75 m
data naserii: 12 ianuarie 1993
zodia: capricorn
Inainte de a intra in trupa a vrut sa se faca profesor
despre harry nu zic nimic pentru ca nu imi place de el

| eleanortoms a răspuns:

Acum sunt zvonuri despre Harry STYLES ca s-a cuplat cu Kendall JENNER dar nimeni nu stie sigur.Harry vorbeste fluent franceza, uraste fumatul si alcoolul, cinta la chitara, animalul lui favorit sunt broastele testoase

| JustMeRoxy explică:

Scuzati categoria!

| SimphonYxD a răspuns:

Sweetiee, esti fana 1D si vrei sa stii doar despre Harry si Zayn? Cu toata tristetea iti zic ca nu, NU esti directionera! *o directionera ii iubeste pe toti, vrea sa afle lucruri despre toti*batting eyelashes

| onlychengs a răspuns (pentru SimphonYxD):

Poate stie despre ceilalti 3! Nu judeca o carte dupa coperta!

| roxyyk19999 a răspuns:

Eu am o pagina despre One Direction pe facebook si cautam admine noi... daca vrei poti sa ni te alaturi!happy