| manuluz14 a întrebat:

Heeelp! Am o mare problema, am parul foarte des si firul foarte gros, nu este nici cret, nu este nici drept, dupa ce ma spal si mi se usuca imi sta in toate directiile si este foarte voluminos, pe deasupra mi se ingrasa si foarte repede.Folosesc placa de par in schimb vreau sa imi las parul lung si mi se deterioreaza. Ce ma sfatuiti sa fac?

Răspuns Câştigător
| Emeraude a răspuns:

Primul pas e sa stopezi intinsul ăla cu placa.Sau rareste-l.Si eu ma dadeam cu placa zilnic, mi se facuse parul mai ceva ca la babele care nu se piaptana decat cand merg la biserica.Foloseam una care dadea luminozitate, stralucire (cica) si din negru, mai ca parea gri laughing. Am incetat sa mai folosesc placa, ma mai indrept din cand in cand (mai exact, cand nu-mi sta parul chiar deloc la varfuri sau cand vreau sa-l ondulez putin pentru ceva volum in plus!) si parul a inceput sa-si revina, nu se mai ingrasa la fel de repede, nu mai e aspru si nici asa de gros, dupa spalare nu-mi mai sta in toate directiile si cum spui tu. happy Depinde si de samponul pe care il folosesti. De exemplu, eu foloseam un Nivea pentru par drept sau Schauma si nu era potrivit texturii parului meu. Acum folosesc din gama Elvital - sampon si balsam big grin. Asta e tot ce-ti pot recomanda, "drumul" ăsta l-am urmat si eu si mi-a fost de foloshee hee.

Succes!

8 răspunsuri:
| erik100 a răspuns:

E foarte simplu mergi la frizer si tundel suvitat roag-o pe frizerita sa til ea cat de subtire poate si asa rezolvi problema.

| StarDust a răspuns:

Sa nu mai folosesti placa excesiv. se degradeaza parul mai tare si devine aspru. incearca dupa ce faci baita. ori cand e parul ud ori cand este umed sa ii dai q spuma... usuca-l q feonu. sau uite cand ai parul semi ud il prinzi intr-un coc. a doua zi inainte sa pleci il desfaci si parul tau e foarte cret. daca il dau q spuma si il mai usuci putin o sa stea f tare

| DianaLostInDreams a răspuns:

Nu mai folosi placa.Am parul la fel ca al tau si il indrept de mult timp si l'am stricat de tot.Acu il las sa creasca. Sper ca rezist fara placa.Deja devenise o obsesieworried.Succes:*. Pana atunci da cu ondulatoru dupa ce faci baie, evident dupa ce il usuci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Placa de îndreptat o folosești o dată la 7 zile. Un ser pentru vârfuri despicate (se găsește în comerț).
Folosește șampon pentru cel drept. La 2-3 luni tai vârfurile pentru a preveni deteriorarea lui și implicit ajută la creștere.
O mască hidratantă pentru cel gras o dată la 7 zile.
Pa, pa.

| alessyca a răspuns:

Poi in primul rand sa nu mai folosesti placa. apoi te duci la un salon sa-ti faca un tratament ceva la par si sa iti recomande ceva un sampon profesional. sunt foarte tari sampoanele profesionale adica iti aranjezi parul numai din perie si cu uscatorul

| christabell a răspuns:

Daca iti sta bine cu el ondulat roag-o pe coafeza sa te tunda in trepte filate usor spre varfuri fara sa-ti ia din lungime. Apoi cu ajutorul spumei de par pentru bucle si cu uscatorul de par cu difuzor (o sa-ti arate cum sa-l folosesti)formezi buclele. O sa-ti creasca mai repede si nu va suferi asa mult ca si la indreptat cu placa. O sa ai un look natural superb! P.S.Sa nu lasi sa te tunda cu lama, doar cu foarfeca!

| MissCamelia a răspuns:

Buna, iti recomand sa folosesti un sampon solid si o masca dupa spalarae aplicata doar pe par, nu si la radacina, bafta multa si pentru mai multe informatii despre beauty, intra pe blogul meu, gasesti adresa la profilul meu de pe TPU. xoxo

| Crs a răspuns:

Pai ai putea sa te tunzi cat mai filat si acesta va da impresia de par mai rar... si iti spun din propria experienta : renunta cat mai mult posibil la placa! eu eram sa raman aproape fara par in cap... lasa-l asa cum este el si cu timpul te vei obisnui!