| TDGMeebu a întrebat:

HEEELP! incepe sa'mi creask mustata adica doar 2-3 fire in coltzuri dar ma deranjeaza de cate ori ma uit in oglinda! Cu ce pot sa o iau? Stiu stiu fara big... dar altceva ce? Daca e s'o iau cu ceara mi'e frica pentru ca am pielea sensibila. Cu ce pot s'o mai iau dar sa fie ceva nu stiu pana in 20 lei. Va rog mult ajutati-ma ca vine revelionul si o sa arat oribil!

Răspuns Câştigător
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Poti sa te duci la un salon sa ti-o ia sau daca ai cateva fire de ce nu ti le iei cu penseta? se inroseste putin dar trece

4 răspunsuri:
| Crs a răspuns:

Cu ceara, sau daca ai zis ca ai doar cateva fire, poti sa o iei cu pensetahee hee

| Emeraude a răspuns:

Eu nu am folosit niciodata produse de genul pentru ca n-am avut nevoie, asa ca nu te pot indruma, dar te-as sfatui sa incerci benzile Strep pentru fata...

| oanamaria a răspuns:

Bunahappy
si eu am aceeasi problema pentru ca am un continut mare de testosteron...eu folosesc benzile epilatoare special pentru zone sensibile si ai si un servetel care calmeaza iritarea...sunt ieftine 5-6 lei-strep de ex., sau crema depilatoare, asta cred ca e raspunsul problemei talewinking-e perfecta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreo 5 fire in barbie. le trag cu penseta, periodic.
N. B. Mi-au aparut pentru ca mi-am pus ceara in zona aia, odata!