| EllenaMiss a întrebat:

HEEELP! Intrebarea mea este pentru fetele pasionate de extensii.As vrea sa stiu si eu de unde imi pot cumpara cele mai frumoase extensii clip on. Pentru ca sunt in cautare de ceva timp si cand ma uit pe un site si cred ca sunt cele mai frumoase apare un comentariu dezamagitor care ma face sa ezit. Daca aveti sau stiti site-uri va rog sa le lasa`ti postate aici. Si as mai vrea sa stiu calitatile si defectele extensiilor pe care le aveti [de unde ]. Multumesc.

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Eu iti recomand sa te duci la un coafor profesionist din orasul tau si sa vorbesti cu coafeza. Ea iti recomanda si stie ce ti se potriveste. Du-te si la alt coafor si te decizi. Lasa internetul si informatiile ca dracu nu e atat de negru cum se spune. Nu-ti zboara nici una, daca sunt puse de profesionisti. Dai un ban dar stai in fata. Nu stii vorba? Du-te optimista si nu te mai increde in toate prostiile. Fruntea sus. Chiar daca pierzi bani si apoi te razgandesti, nu o sa fie nici primii, nici ultimii pierduti. In viata...risti. Dar o sa fii mandra de ele, te asigur. Nu vei regreta.

3 răspunsuri:
| bombonica22 a răspuns:

Eu iti recomand sa nu porti asa ceva cei din jur te vor crede o prefacuta. si o falsa cu extensi de ce nu iti place parul tau natural? sau sa astepti sa iti creasca? e un chins cu extensiile mai ales cand bate vantul si iti cade cate una prin public laughing

| papusica987 a răspuns:

Intra pe haine.ieftine2winking

| EllenaMiss explică:

Funda+vot!