Oameni buni pe ce lume traiti? eu imi intind parul de 3 ani si imi tund din varfuri o data la 3 luni, si mil intind in fiecare dimineata. Nu imi cade nu e ars, placa mea tot Philips e si merge excelent. Dar eu te sfatuiesc sa o lasi in jur de 3 minute la incalzit, sa fie fierbinte. Philips se stie ca nu e o marca excelenta de placi deci ai putina rabadare. Mai uitate la tutoriale pe youtube si vezi cum procedeaza fetele.
180 de grade nu e mult, mai ales dacă nu ai părul ascultător. Eu aveam o placă care avea 230 de grade, şi îmi lua fix 5 minute să îl îndrept.
În orice caz, părul îndreptat cu placa nu stă o veşnicie dacă nu foloseşti fixativ. E posibil să se deranjeze repede şi dacă nu ştii tu să foloseşti placa în mod corect.
@adriana: Ai dreptate! Parul se degradeaza doar la varfuri unde e mai subtire decat la radacina. Taie din varfuri si nu vei mai avea probleme. [Totusi nu bag pana in foc pentru ce-am spus]
@Cameleon: lasa placa la incalzit in jur de 5-7 minute, se va incalzi pana la un anumit punct apoi va ramane constanta. Iti va merge mult mai bine.
Păi. ori au făcut mişto de tine, şi nu merge placa. dacă nu merge bine, du. te cu ea la magazin, te vor rezolva ei!
Hei, crede-ma, cel mai bine ar fi sa incetezi in a-ti indrepta parul cu placa.Vei avea parul ars, iti va cadea la un moment dat si o sa ajungi la tratamente speciale. Sunt sigura ca iti sta bine parul asa cum e el, natural.
Ai grija de tine.
Adeya >; d
Ok. daca tot insisti, si vrei sa ai parul drept... Intinde-ti-l si imediat da-ti cu fixativ. [ Iti vei distruge parul de tot ] Dar. functioneaza
Ai grija de tine.
Adeya
Vinde placa si nu til face cati arde tot parul.eu l-am facut 2 ani cu placa si mi la ars ca acum nu stiu ce sa fac sa il fac mai sanatos.