Intaritor
sau ulei incins cat suporti tu la unghiute
dar mie nu mi-a mers cu ulei dar poti incerca
la majoritatea oamenilor functioneaza
oricum eu folosesc un intaritor de unghii de la farmec
e foarte bun sunt multumita de el si nu e nici foarte scump
am incercat o gramada de ntaritoare dar asta de la farmec e cel mai bun
iti garantez
si e in jur de 7 lei unu
cam asa. ti-l recomand cu incredere
pup
Incearca sa le dai cu ulei de ricin si poate se vor intari. Poate ai lipsa de calciu sau zinc. Cu o alimentatie sanatoasa se va remedia problema atunci. Ar putea ajuta spanacul, sparanghelul, porumbul, avocado, bananele, semintele de floarea soarelui sau fulgii de ovaz, cred.
Sa nu iti mai pui pentru ca iti exfoliaza unghiile.Foloseste uleiuri, anti-exfoliante si intaritoare de unghii de calitate buna, iar daca nu se remediaza problema du-te la dermatolog.
Sa te dai cu lac de unghi care contine calciu si cel mai important nu-ti mai pune unghii false si daca chiar vrei du-te la saloane din alea mai scumpe cu mai multe fite ca e mai bine
Tot ce poti face e sa astepti sa iti creasca unghia pana cand trece de partea subtire. cand ti-ai pus unghii false ti le-a pilit extrem de tare si de aceea ti se rup si sunt foarte subtiri. vei vedea ca dupa ce vei scapa de partea subtire vei avea iar unghii tari.:*
Poti folosi intaritor de unghii d la magazinele de specialitate sau poti folosi un truc natural:seara iti iti imoi unghiile in apa cu ulei de masline.succes