2 linguri de miere si o lingurita de scortisoara (praf). Amesteci pana formeaza o pasta omogena, o aplici pe fata si stai cu ea 30 de minute. Inainte e preferabil, eu zic sa iti cureti tenul cu un gel de curatare (nu cu sapun), iar dupa sa iti faci rutina zilnica pentru ten. Iti tin pumnii..sa imi spui te rog daca si tu ai senzatia aia insuportabila de mancarime.
Mersi mult, am facut masca ieri si azi si am un ten mult mai curat si cosurile au inceoput sa dispara, e o masca minune
DA am mincarime de la ea si pielea roseste un pic dar imi trece in 5 minute dupa ce o spal
Ai facut testul de alergie? Eu nu cre ca o s'o mai folosesc, am observat ca imi apar niste bubite mici rosii..
Nu am facut, incearca atunci masca cu fulgi de ovaz, sunt sigur ca nu vei avea alergie la ea
Mersi pentru propunere dar cred ca am sa raman la argila amestecata cu zeama de lamaie, si in alte zile masca cu miere simpla. Eu zic sa iti faci ca totusi...sa nu faci vreo prostie si sa-ti strici tenul. Bafta!
E normal sa simti ceva masca isi face datoria, la fel te simti si cu cele din comert doar ca acestea sunt sanatoase
Simt parca ceva mai mult..adica ma gadila rau, aproape de usturime, si dupa ce o dau jos ma gadila extrem de tare si mi se decojeste pielea am observat.
ma amuzi nespus de mult, sunt pe jos efectiv
Este posibil să fi alergică la scorțisoară. Incearcă pe cea DOAR cu miere daca inca pielea iți este iritată schimba masca, foloseste una pe baza de castravete sau iaurt.
O sa incerc de maine doar cea cu miere..cred