| Anonima11233224 a întrebat:

Heei! Am o problemuta am mustacioara si vreau sa o iau dar cu ceara imi e frica ca poate se irita pielea..am incercat sa o decolorez dar tot se vede...nici cu crema nu vreau ca o sa fie mai des.ce sa faaaac?

Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

Iti poti lua benzi cu ceara pentru fata, nu irita pielea, o lasa usor rosie pentru cateva minute si apoi isi revine la normal. Eu numai pe asta o folosesc de ani buni. Crema nu ti-ar recomanda-o sub nici o forma mai ales pentru fata.

3 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Sunt benzi la magazin special de mustata, sunt foarte bune, eu folosesc mereu si practic smulg firele de par si in felul asta se raresc, sa nu incerci cu lama sau cu creme epilatoare nicidata ca intr-adevar indesesc firele de par si le ingroasa

| LoredanaS19 a răspuns:

Daca chiar crezi ca se vede prea tare poti cauta in magazine ceva special pentru mustaţa sau benzi epilatoare, daca te vei irita, macar a doua oară sti si nu vei mai face, in plus iritatia nu tine asa de mult si aia cu puţin fond de ten o ascunzihappy dar macar merita sa încerci :*

| Anonima11233224 explică (pentru LoredanaS19):

Eu nu prea folosesc fond de ten si de asta imi e frica ca poate dupa apar bubite si nu o sa am cu ce sa le acopar