Chestia cu samburele o stiu si eu.Insa nu stiu daca e adevarata Totusi incearca asa Poate merge
Da exista. Inca de mica mama imi zicea sa nu dau cu samburi pe fata[sa nu le sparg] ca imi ies pistrui. Din cauza asta a avut frstele meu catva pistrui. Dar dupa aceea a scapat de ei.Sunt temporari.
Sparge samburele moale si amarui a corcodusei pe fata. Dar nu va tine mult, ci vor disparea pana la urma.
Habar nu am da ii adevarat nu iti dori sa ai pistrui ca eu am nu am multi dar am si nu prea imi place sincer am si pe maini nu este prea fain da mno cum vrei tu. Da este adevarat fa si tu asa ca verisoara ta!
O ex.GF avea pistrui, si mi-a placut de ea la nebunie. O faceau mai speciala. Era bruneta cu ochi mari negri, trei alunite si deasupra obrajorilor avea o duzina de pistrui mici. O scumpete de fata... pun pariu ca acum dupa moda EMO va veni moda fetelor cu pistrui "artificiali". Sa fiti iubite! Pa! :*
Da...stiu si eu vreau pistruii dar se pare ca singura optiune e sa tii desenezi... nu inteleg de ce cineva ar vrea sa scape de pistruii sut asa de adorabilii pacat ca eu nu am
anonim_4396 întreabă:
shlerlyn4 întreabă: