Foloseste ulei de ricin. La mine a dat rezultate, parul creste mai repede si nici nu mai cade asa mult. Si iti mai recomand masti cu ulei de masline. Eu imi prepar dintr-un galbenus de ou, 2 linguri de ulei si putina zeama de lamaie. Astfel se mai regenereaza si nu se mai "tunde singur" , nu se mai rupe la varfuri asa usor atunci cand este tocat. Totusi, oricat de mult ai vrea sa il ai lung, periodic trebuie sa ii iei din varfuri cate putin pentru ca altfel, cum am spus mai sus, se rupe singur si nu ajungi nicaieri.
Nu poti sa faci nimic, decat sa astepti
sau daca vrei cumparati niste extensii.sau te duci la coafor si ti le pun acolo
Da-te cu ulei de masline amestecat cu iaurt in fiecare seara si iti garantez ca iti va creste. funda?
Eu te sfatuiesc sa iti cumperi de la farmacie ulei de ricin... iti va creste parul repede iti las un link sa mai citesti :d http://mybebe.md/vizualizare/uleiul_de_ricin_si_efectele_sale_miraculoase
Taie partea cu "ca orice fata".
Sunt tone de intrebari de genul si e clar: nu ai cum sa-ti faci parul sa creasca mai repede. In cel mai bun caz folosesti ulei de ricin, insa eu personal nu am folosit niciodata asa ca nu-ti pot garanta ca va functiona.
Uleiul de recin ajuta, eu am incercat de citeva ori si da rezultate! Incearca! E foarte bun!
Da-te cu ulei de ricin, o sp din propria experienta..si eu avem probleme cu parul imi era scurt si nu imi crestea ff repede, eu m-am dat si a crescut intr-o luna destul de mult(dar daca vrei rezultate fa-te macar 3 luni).
Bună.
Părul crește îm medie între 1 și 3 cm pe lună, cel mult ulei de ricin să mai "tragi" de el cu 0.5-1 cm.
Pa, pa.