| DanielaDumitrescu99 a întrebat:

Heei. Cum pot aplica corect albastru de metil pe par (castaniu)? Vreau sa imi fac suvite, si vreau si cu carmin, rooz. Deci cum pot sa aplic bine?
Fundita.

4 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

Majoritatea fetelor înmoaie vată în albastru de metil şi dau pe păr (preferabil decolorat, mie nu mi-a ieşit pe castaniu)... Eu amestec albastru de metil în balsam de păr şi îl aplic ca pe vopsea (aşa nu se face atâta mizerie şi-mi iese cât de deschis vreau eu), dorm cu el în cap şi clătesc a doua zi cu apă rece

| Aanyaa a răspuns:

Nu e carmin, e castelani, iti poti decolora cateva suvite si pui intr-u pulverizator putin castelani si albastru de metil si amesteci cu putina apa, apoi pulverizezi pe suvita, ai grija sa nu te murdaresti deoarece se duce greu.

| ihavenoidealel a răspuns:

Mai bine te decolorezi.si apoi aplici carminu pe suvita decolorata...nu prea se vede rozu daca nu te decolorezi succes!

| Izza_4461 a răspuns:

Eu am parul castaniu inchis si albastru de metil mi-a iesit pe per negru intens. Ca suvitele sa-ti iasa bine, lasa parul desfacut si pune-ti o punga transparenta pe cap. Apoi extrage cate o suvita facand o mica gaura in punga.winking