| 22anirolF a întrebat:

Heei, fetele. Aș vrea să încep dry brushing. Voi ce perii folosiți?

Răspuns Câştigător
| Floridori a răspuns:

Ideala ar fi o perie cu fibre naturale.Fibrele sintetice pot fi prea dure si pot provoca lezarea pielii, roseata etc. Eventual una cu un maner mai lung pentru a putea ajunge in zone mai putin accesibile cum ar fi spatele, de exemplu.
Nu o sa iti zic una anume pentru ca eu pe a mea am primit-o de la o prietena deci nu stiu cat a costat si de unde a fost cumparata.Cel mai bine ar fi sa cumperi peria cu fibre naturale cea mai economica.Va functiona exact la fel ca una la fel dar mai scumpa.
Rezultatele, in schimb sunt excelente happy Vei incepe sa vezi schimbari din prima zi.Doar sa fii consecventa si sa nu te plictisesti...

| Zuzu1991 a răspuns (pentru Floridori):

"acum 11 ore | Floareasoarelui26 a răspuns:
Ideala ar fi o perie cu fibre naturale."
obsesia asta cu rahat naturist incepe sa fie absolut penibila, inteleg la mancare, sampoane, etc, dar acum si la perii... WOW!
obsesie uber alles

@22anirolF "INCEP dry brushing"... hmm, deci pana acum ai pieptanat parul NUMAI ud, cum baie la par se face cel putin odata pe saptamana, tu ai facut in fiecare zi?!? asta distruge parul, SERIOS

si de ce "fetele"? si eu am parul lung tongue
si folosesc intai un pieptene cu dinti foarte mari si foarte rari, apoi unul cu dinti dublii, si daca vreau sa fiu la paispe ace, apoi unul cu dinti desi si apoi foarte desiwinking

| Floridori a răspuns (pentru Zuzu1991):

Nu am o obsesie cu chestii naturiste si ce sa vezi, sunt si eu de aceeasi parere cu tine, ca in ultimul timp, lumea cade in penibil cu aceste mofturi scumpe.In cazul asta, este altceva...
"Dry brush" este o tehnica de ingrijire a pielii uscate, neumezite a corpului prin care, cu ajutorul unei perii, prin miscari circulare si de sus in jos (unii spun ca cel mai bine ar fi ca aceste miscati sa fie indreptate inspre inima dar este doar un mit ca e mai eficient si spun asta doar ca sa sune bine), iti indepartezi celulele moarte si stimulezi circulatia. Ajuta la destuparea porilor si reducerea celulitei, da un aspect lucios al pielii care este si mai matasoasa la atingere, reduce aparitia cosurilor etc. daca este o procedura pe care o faci constant si face parte din rutina de ingrijire a pielii.
Periile din fibre sintetice sunt mai tari, mai agresive si da, in momentul perierii, mai ales daca pielea este sensibila, se pot produce: roseata, inflamatii, etc.
De aceea am zis ca in acest caz, o perie cu fibre naturale ar fi mai potrivita.Pentru ca in momentul in care dai cu ea pe pielea uscata, fibrele naturale, fiind mai moi si mai prietenoase, nu lezeaza pielea la fel ca fibrele sintetice.

Si sunt convinsa ca @22anirolF si-a periat parul pana acum laughing
Dar aceasta tehnica este pentru piele, nu se refera la par.
Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Peria cu care obișnuiesc să frec covorul, peria de păr și peria de dinți.