| SPaul203 a întrebat:

Heei! Piciorul meu e plat dar eu mai am probleme si la glezne datorita carora eu calc cu piciorul in interior(daca intelegeti la ce ma refer). Ideea e urmatoarea: trebuie sa imi fac ghete ortopedice(carin sa mentionez ca sunt oribile). Avand in vedere ca la un pret asemenator sunt bocancii dr martens pe care sincer i-as prefera mai mult deci Dr martens vor reusi sa imi sustina gleznele drepte deoarece sunt din piele dar in unele locuri de pe internet scrie ca e subtire si ca permite piciorului sa se miste liber in timp ce eu as avea nevoie de umpic de rigiditate in zona gleznei. P.s. intreb deoarece comanda trebuie sa o fac de pe internet deci ca dati seama ca nu ii probez iar avand in vedere ca e si prima pereche de martensi... Mercii mult de ajutor :*

3 răspunsuri:
| Lucian_Magnus_1980 a răspuns:

N-o sa mearga. Daca calci gresit e timpul sa treci pe chestii ortopedice, altfel problema se va agrava. Si umbla descultz pe pietre cand ai ocazia. Doare dar e sanatos...

| express11 a răspuns:

Chestia este sa consulti un doctor ortoped.el te va indruma cel mai bine! bafta!

| SPaul203 explică:

Am consultat ortopezi si am si ghete ortoprdice deci nu e prima oara dar ma gandeam sa le inlocuiesc cu o versiune mai "fashion" laughing)