| elenaaah a întrebat:

Heei! Vreau sa-mi fac parul cu violet de gentiana si am vrut sa va întreb cât ar trebui sa stau cu parul in apa după ce am diluat soluția, am parul șaten inchis

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| CRISTINAMIA a răspuns:

Bună! Eu am făcut părul surorii mele cu violet de Gențiana, dar l-am diluat astfel: am pus într-un bol balsam pentru păr peste care am turnat soluția și l-am aplicat pe păr ca pe o vopsea. După care, ea a trebuit să stea cam 15 minute cu acea compoziție pe păr. Ea are părul șaten, iar pe păr A ieșit un mov închis, Dar la soare se vede foarte frumos. Multă baftă... Să-mi spui rezultatul tău.

| elenaaah explică (pentru CRISTINAMIA):

Multumesc! Eu de abia acum am văzut răspunsul și ieri am încercat cu violet diluat in apa dar am stat mai mult și a ieșit cat de cat, dar voi încerca asa cum ai zis și tu! Poți sa-mi spui dacă după ce ai pus balsam ai clătit? Fiindcă știu pe altcineva care nu a mai clătit dar nu mi se pare ok

| CRISTINAMIA a răspuns (pentru elenaaah):

Da, am plătit cu apă simplu. Fără șampon.

3 răspunsuri:
| MaryMaria333 a răspuns:

Off daca ai parul asa inchis nu se prinde cine stie ce, eventual o sa bata in violet. Daca nu esti multumita asa poti sa te decolorezi sa se prinda numa ca asa iti strici parul...