Da si eu am patit, adica na patesc des, tusul sau rimelul aluneca in ochi si se fac acele firicele, incearca sa le scoti eu asa fac mereu, iti clatesti bine ochii si se duc.Nu ii nimic grav, dar cel mai ok e sa incerci sa le scoti ca sa nu lasi acolo sa stea peste noapte pentru ca daca ai ochii sensibili poti face anumite infectii oculare.bafta
Firicele de ce? de tus sau secretii ale ochilor care din cauza tusului se fac negre. daca e tus, nu il mai folosi, ia-ti un creion negru ca se foloseste mult mai simplu si nu o sa ai nici un fel de problema cu el, mai ales daca lucrul asta iti irita ochii. ai grija sa te demachiezi corect, sa nu ramana tus pe pleoape in nici un caz pentru ca asta iti va intra in ochi. eu folosesc servetele umede demachiante sau discuri si lapte demachiant, iar pentru rimelul, creionul sau tusul care mai ramane pe gene si pleoape folosesc betisoare igienice pe care le-am inmuiat in lapre demachiant. in final imi si spal fata cu apa si mi dau o crema usoara, negrasa. sper ca te-am ajutat!