| ellastupidlove a întrebat:

Heey:* am si eu o problema.am o placa foarte buna de indreptat parul de la remington...si multe fete o folosesc si sunt multumite.am da t 2 milioane pe ea.chestia e ca eu ma indrept dimineata inainte sa plec la scoala sh imi sta drept, drept.cand ajung la scoala sta ca naiba...varfurile se intorc. ce sa fac? sa folosesc un anume tratament? sau ce nu e in regula? il am si vopsit.plss Fundita raspunsului cel mai eficient :X

Răspuns Câştigător
| Aly_7975 a răspuns:

Asta patesc si eu destul de des happy Parul e cauza. Si poti sa folosesti oricat de multe produse...tot degeaba, pana la urma tot cum vrea el, sta. Foloseste ceara de par (eu folosesc de la Taft, e foarte buna), iar sa sfarsit pentru fixare, ti-l poti da cu un gel-crema, tot de la Taft. O sa te ajute, o sa stea mai mult timp fixat. Bafta happy

7 răspunsuri:
| Piticaaa a răspuns:

Pai, de vreme ce pana la scoala nu iti mai sta parul, eu zic ca placa nu e asa minunata. Eu am tot de la Remington, 2 milioane. Si e set, cu ondulator si toate cele. E bunicica, am vazut si mai bune. Da-ti cu fixativ inainte de plecare. Sau cumpara ceara.

| lally_9496 a răspuns:

Buna ella.stai linistita iubita parul tau nu e o problema.problema e placa de par.eu am o placa de par dar iti spun sincer imi dta parul drept 3 chiar si 4 zile pupp

| princess a răspuns:

Pai daca nu dureaza inseamna ca placa nu e buna! daca ar fi asa buna cum se spune ar fi trebuit sa iti dureze drept pana cand faci baie.incearca GHD.cauta pe net astea chiar ca sunt bune iti spun din experienta. dupa parerea mea cele mai bune la ora actuala.

| Minnie a răspuns:

Este din cauza parului.Eu am o placa destul de scumpa si buna dar am parul moale si trebuie sa ma dau cu fixativ dupa ce mi-am facut cateva suvite si apoi iar ma indrept si iar ma dau...

| TwixulDrept a răspuns:

Si eu am o placa de par dar nu Remington ci babyliss de 50 lei, dupa ce imi indrept parul doar varfurile se intorc putin pentru ca asa e parul dar de drept ma tine 4-5 zile. Da-e cu fixativ dupa il indrepti si te sfatuiesc, pentru ca o folosesti mai des sa cauti si ceva cu care sa te dai inainte pentru a nu-l arde asa tare. Eu am un spray de la GHD.

| amanda33 a răspuns:

Parul e de vina nu placa. Da-ti cu ceara sau spuma inainte pe varfuri, indreapta-l apoi mai da-ti odata dar cu fixativ happy Succes big hug

| Sapphire a răspuns:

Parul tau e devina. Asa am patit si eu. Cand mi-am luat placa de par, o vreme buna parul meu statea drept o saptamana, pana trebuia sa ma spal pe par. Ei, dupa vreun an si ceva - 2, incet incet parul a inceput sa se usuce de la atata indreptat si varfurile au inceput sa se despice. Parul, ajungand in stadiul asta, este foarte greu de aranjat. Solutia e sa mai lasi placa, sa iti tunzi varfurile si sa folosesti masti naturale, facute de tine cu ou, miere, lapte, ulei de masline si de ricin, vitaminele A si E lichide, nu d-astea de pe piata, ca nu au nici un efect. Numai reclama e de ele, crede-ma! Eu asa am procedat. Acuma nici mie nu imi vine sa cred ca nici nu imi mai vine sa folosesc placa la cum mi se aranjeaza acum parul. E foarte ondulat si in plus am nimerit un stilist bun.Acum o luna m-am tuns si mi-a mai crescut parul cu vreo 3 cm.
Nu incerca sa folosesti fixativ. Avand in vedere vremea de afara, schimbarile astea bruste de temperatura si umiditate, cand vei iesi afara ti se va electriza parul si zici ca vei avea o matura in cap.