| SweetieBeibby a întrebat:

Heey! As vrea sa tund.Adica decat sa imi mai iau din varfuri si sa am o forma pentru ca parul meu nu mai imi sta nicicum.Il am drept,mai lung de umeri, am avut breton drept dar mi-a crescut, dar as vrea vrea sa ma tund in asa fel incat varfurile sa imi stea drepte fara sa imi fac parul cu placa.dar nu stiu cum sa explix la salon sa ma tunda...cred ca filat...nici nu stiu cum.Va rog mult de ton ajutati`ma, dati`mi imagini si expilcati`mi cum sa-i spun femeii de la salon! Am nevoie de cat maimulte raspunsuri cu exceptia celor rautacioase si batjocoritoate! Fundaa!:*:*

1 răspuns:
| mixxjim a răspuns:

Cred ca daca explici la salon ce ne-ai explicat noua stie mai bine ce sa-ti faca decat sa-ti explicam noi happy ea vede si ce textura ai la par si ar sti cum sa-l "domoleasca" daca este rebel. probabil ca filat, cum spui, si sa folosesti si ceva balsam, tot pe ea s-o intrebi si despre intretinere. vezi ca la saloane vand produse profesionale, si sampoane, si balsame, si de toate, sunt un pic mai scumpe dar sunt mai bune si tin mai mult decat cele din comert, poate-ti recomanda ea ceva.