| ioaaaa_3693 a întrebat:

Heeyhappy ce >facetithinking stie cineva cat de benefic este uleiul de ricin pentru cresterea paruluithinking sau daca stie cineva ce alt medicament naturist este bun pentru cresterea rapida a paruluipuppy dog eyeslaughing

10 răspunsuri:
| HappyCandy a răspuns:

Http://feminin.netul.ro/sanatate/terapii-naturiste-cu-ulei-de-ricin/
Afli aici cite ceva despre el
Este o solutie pentru cresterea rapida a parului, dar nu stiu cat este de eficienta:
- pentru 200 gr - 2 gr de colesterol
- 2 gr de ulei de ricin
- 1 gr de ulei de lavanda
- 195 gr alcool etilic

Cu un tampon de vata umezit se tamponeaza pielea capului. Nu se clateste. Parul se spala 1/saptamana inainte de aplicarea solutiei.
Inca nu am incercat soluta respectiva. Din cate stiu numai un farmacist ti-o poate face.

Bafta multa!
exista tratamente privind cresterea parului.Eu am folosit ceva pastile din farmacie care stimuleaza cresterea parului si in plus tratament cu o solutie pentru par. La mine au dat rezultate si nu numai ca mi-a crescut parul dar mi s-a si regenerat
Dar sunt si samponuri speciale
Ei oricum multa bafta

| Nevermindd a răspuns:

---Fiertura de brusture – Se fierb 4-5 linguri de radacina de brusture intr-un litru de apa, se da un clocot si apoi se lasa fiertura la racit pana devine calduta. Se spala parul cu aceasta si se maseaza intens la radacina. Pentru efecte foarte bune contra caderii parului puteti pune in apa si urzici (frunze sau sub forma de plicuri de ceai) si masati parul cu fiertura obtinuta.
---Reteta 1 pentru par: aveti nevoie de -2-3 catei de usturoi pisati bine, 3 lingurite de miere de albine, o lingura de ulei de ricin, 3 galbenusuri de ou si 5 lingurite de ulei de masline. Se amesteca toate ingredientele pana cand obtineti un continut omogen. Se aplica masca pe parul uscat si se maseaza timp de 5-10 minute scalpul si radacina firelor de par. Se acopera apoi capul cu un prosop caldut si se sta cu masca timp de o ora. La final va spalati parul cu putin sampon hidratant si apa din abundenta. Aceasta masca se recomanda o data pe saptamana, iar in cazurile grave de cadere a parului de 3 ori pe saptamana, asociind si tratamentul cu ulei de ricin.
---Masaj cu ulei de masline. Uleiul de masline este intens utilizat in cosmetica pentru ingrijirea pielii scalpului si prevenirea caderii parului. Uleiul de masline provine doar de la fructele verzi, iar culoarea, consistenta si mirosul variaza in functie de clima, de soiul maslinului etc. El contine vitamine ca A, B1, B2, C, D, E, K, fier, acizi grasi nesaturati, saturati,, trigliceride, etc. fiind ideal pentru ingrijirea parului, unghiilor si pielii. Se recomanda amestecul a 3 linguri de ulei de masline cu galbenusul unui ou, 3 linguri de miere si zeama de la o lamaie, 10 picaturi de vitamina A uleioasa si o fiola de vitamina E. Puteti adauga si o lingura de ulei de ricin, obtinand una dintre cele mai eficiente masti pentru regenerarea si cresterea parului. Aceasta se aplica pe par si la radacina, se maseaza timp de 5 minute pentru stimularea circulatiei pielii capului (trebuie sa se inroseasca) facilitand absorbtia substantelor hranitoare din masca si hranirea radacinii firului de par, aceasta devenind sanatoasa si puternica. Masca se pastreaza timp de o ora, apoi se spala parul cu sampon si apa din abundenta.

Uleiul de ricin, amestecat cu ulei de măsline şi ulei de migdale, poate face minuni. Încearcă să aplici la rădăcini acest amestec săptămânal. Lasă-l să acţioneze 30 de minute apoi curăţă-ţi bine părul. Dincolo de faptul aceste ingrediente ajută părul să crească, contribuie şi la o hidratare intensă.
Amestecul de miere, iaurt şi gălbenuş de ou
Amestecul de miere, iaurt şi gălnuş de ou pot fi, de asemenea, util în stimularea creşterii părului. Combină câteva linguri de iaurt cu o lingură de miere şi un gălbenuş de ou. Aplică, mai apoi, compoziţia atât la rădăcini şi cât pe lungimea firului de păr şi las-o să acţioneze timp de 20 de minute. Spală-ţi părul la final cu apă călduţă şi şampon. Mierea îţi va întări rădăcinile părului iar gălbenuşul de ou va oferi părului strălucire şi supleţe.

| pepe a răspuns:

Uleiul de ricin este bun.
Soţia mea mai foloseşte argilă cu zeamă de lămâie şi gălbenuş de ou, sau argilă cu petrol şi gălbenuş de ou.

| klaudia_4431 a răspuns:

Uleiul de ricin este foarte bun crede-ma l-am folosit si eu si-l folosesc si pentru gene, trebuie doar sa ai putina rabdare si sa nu uiti sa te dai cu el zilnichappy

| puffika a răspuns:

Pai iti face parul sa creasca mia repede si iti intareste firul! Am incercat si eu.

Pai lotiunea cu petroleum, musetelul si tinctura de ardei iute.

| puffika a răspuns:

A si am uitat vezi ca musetelul iti deschide parul daca il folosesti mult timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti poti face si un amestec de ou cu ulei de ricin . Aceasta masca este foarte eficienta, mai ales cand o lasi sa actioneze aproximativ 40 de minute. Ajuta la cresterea parului si la indesirea lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uleiul de ricin are rolul de a stimula cresterea rapida a parului, intarind totodata firul de par.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uleiul de ricin este unul dintre uleiurile naturale cu efecte benefice asupra sanatatii. Folosit, in special, ca laxativ si purgativ, uleiul de ricin are si numeroase intrebuintari externe, fiind extrem de eficient in cresterea parului si a genelor, in regenerarea parului, in vindecarea negilor, in hidratarea tenului, dar si in lupta cu unele probleme de sanatate mai complexe. Tratamente naturiste si sfaturi pentru o frumusete de invidiat!

| ioaaaa_3693 explică:

Cum se numesc pastilele? crezi ca pot provoca reactii adverse:-s?