Si tata imi zicea la fel cand eram de varsta ta... cu lumanarea metode proaste si dureroase...Dai Cu Big GiLLeT ) Si asa o sa creasca
Eu o iau cu penseta, asa am luat-o de la inceput. Sa stii ca nu creste urat, e cam la fel ca si cu ceara, doar iti controlez tu durerea, iei cate un firicel. Oricum e dureros, si trebuie sa o iei cam o data la o saptamana, dar in timp se rareste.
Buna! eu am inceput de cateva luni sa imi ''iau'' mustata(asa cum spui tu) si sunt foarte multumita de rezultat.Eu am folosit metoda epilarii cu ata care, spun eu, s-a dovedit a fi foarte eficienta.Nu ezita sa o incerci chiar daca pentru prima data doare putin.Am incercat si cu benzi depilatoare pentru fata, insa nu s-a luat niciun fir.Sper ca ti-am fost de ajutor...bafta!:*:*
Cu penseta e cel mai bine. Creste cam la 2 saptamani, si nici nu doare . Nu face prostia sa ti`o iei cu BIC-ul ca o sa-ti creasca padure! [ am eu o colega in clasa ]
In niciun caz cu big.ul o sa iti creasca firul foarte gros si chiar o sa se inchida foarte mult. eu zic ca e ok cu ceara dar eu ma fac cu benzi speciale pentru zona fetei sunt foarte bune si nici nu.s scumpe. o sa te usture la inceput dar crede-ma ca o sa te obisnuiesti si chiar nu vei mai simti nimic sau du.te la salon costa 5 lei si nici macar nu simti cand ti.o smulge si ti.o face fff bine si fff repede, iar cu penseta nu stiu mi se pare ca dureaza mult
Cu ceara se rareste, dar in timp. Ai doar 14 ani,nu da cu big-ul. Din puf o sa se faca par, si negru. Urat, nu? Cu penseta e mai dureros si dureaza mai mult. Ramane la latitudinea ta :*