| MyleyCyrus10 a întrebat:

Heey! happy Ma numesc Mirela si am 11 ani...Problema este ca sunt cam pitica.Nu sunt destul de inalta pentru varsta mea...Nu stiu exact ce inaltime am, dar stiu ca este undeva pe la 1, 40 - 1, 45.
Intr-adevar,cand eram mica nu prea mancam lactate [branza,lapte,iaurt,lapte],doar la macaroane laughing
Dar problema este alta, exista cumva vreun "meniu" pentru crestere? daca nu, si dezvoltare.[P.S. am 35 de kg].
Imi puteti da va rog frumos un sfat? ( P.S nu vreau sa iau medicamentte sau ceva de genul, doar activitati care trebuie sa le fac) Trebuie sa tin o dieta sau ceva de genul? Ce sport (pentru fete) trebuie sa practic ca sa ma inalt? Dati-mi cat mai multe sfaturi posibile!
Multumesc mult de tot :* Va voi da "funda" :*

Răspuns Câştigător
| ToxicPunkgirl999 a răspuns:

Si eu am avut anul trecut 1.40 si aveam 11 ani mi se pare normal si greutatea eu acum am 1.52 si tot 35 kg deci nu ai nici o problema dar daca vrei sa cresti MAI INALTA poti sa faci asta ( foarte eficient si m-a ajutat) sa joci Basket este foarte bun sa sari 3 minute pe zi sau sa te prinzi de o bara mai inalta si sa stai agatata de ea vreo 5 minute maxim happy sper sa te ajute happy

| MyleyCyrus10 explică (pentru ToxicPunkgirl999):

Vai,iti multumesc din suflet :* Voi incepe sa fac asta maine :X Sper sa functioneze, si sunt sigura ca asa va fi! Ms mult de tot! :*

4 răspunsuri:
| AngelliGina1981 a răspuns:

Esti foarte inalta pentru varsta ta

| MyleyCyrus10 explică:

Va multumesc foarte mult, si am declarat raspunsul castigator, cel care m-a ajutat foarte mult happy De maine voi incepe sa fac tot ce ati scris happy
Inca o data multumesc pentru atentie, si pentru raspunsuri evident! :*

| denisavs14 a răspuns:

Poi mananca carne pentru dezvoltarea muschiilor si bea lactate pentru dezvoltarea oaselor....si joaca handbal ca eu la varsta ta jucam handbal si el m-a ajutat sa cresc...e destul sa joci un an handbal regulat pentru a te inalta cat vrei tu.