Sincer, nu ii foarte ok sa fii populara pentru ca apar diferide discutii, iar daca cumva patesti ceva lumea te rade pe la spate.cel mai bine este sa fii tu insati, o fata cu picioarele pe pamant, sa vorbesti cu toata lumea, mereu cu zanbetul pe buze si sa ai un comportament adecvat, pentru ca in felul acesta ei vor veni sa te caute
.ai incredere in tine!:*. fundita?
:X
In primul rand, cati ani ai?
trebuie sa fi tu insuti, sa ai note bune si sa te imbraci frumos, si nu in ultimul rand trebuie sa fi si tu frumoasa si " dotata " daca intelegi ce vreau sa spun.
In primul rand adopta o vestimentatie care sa te puna in valoare.Nici vulgara, dar nici f cuminte, una care sa traga atentia asupra ta.Schimba-ti coafura, incearca un machiaj discret, orice care iti da incredere in tine.Sa fi populara trebuie sa ai incredere in tine, pentru ca in felul asta transmiti celorlalti impresia unei fete cu capul pe umeri.Cand ai reusit cu atitudinea plina de incredere, implica-te in activitatile scolare astfel incat sa ai tangente cu cat mai multi colegi de scoala.
Sfat : inainte de a dori sa fi ca ele, ar trebui sa aflii parerea sincera a baietilor despre fetele "care fac ravagii"! Dupa ce vei afla parerea lor, nu cred ca vei mai dori sa fii ca ele! Numai bine!
Sa stii ca in primul rand conteaza foarte mult si varsta...dar cel mai bun sfat.e sa scapi de inhibitii.si fii tu insuti.atunci cand esti natural si te porti cat se poate de normal.ai un efect "magic" asupra baietilor
Mai bine fii tu insuti!
"alea" sunt artificiale si fake-uri,...
fii mandra de ceea ce seti si fii naturala! nu imita!
te rog eu; am 50 ani si stiu ce vorbesc...atrasul ala de priviri e o iluzie...
Ca sa fii una din acele fete trebuie sa fii una dintre cele mai frumoase fete din liceu iar aici intra atitudinea, hainele, machiajul si frumusetea naturala.
alexandra_4944 întreabă:
DaciaRomania întreabă: