Asa se intampla la varsta asta. Te maturizezi. Daca te deranjeaza cumpara ti o crema pentru cosuri si o sa dispara.
Esti la pubertate si asa se intampla mai bine ai avea grija sa nu te dai cu toate tampeniile pe fata sa ti se extinda
Din cauza pubertatii, adica unor dezechilibre hormonale din cauza varstei. E normal. Consulta un dermatolog sau macar du-te la un salon de cosmetica.
Hey! Deci pentru inceput, trebuie sa stii de unde provin ele si raspunsul ar fi : 1. Varsta, este cea care determina aparitia cosurilor, mai ales ca esti in perioada adolescentei, care desigur ca stii cum se manifesta. 2. Al doilea factor care determina cosurile, este alimentatia; sunt diferite alimente pe care organele interne nu le accepta, asa ca le elimina; si desigur dulciurile, in general sunt cele care nu numai ca ne provoaca aparitia cosurilor ci si ne ingrasa, indiferenta de cantitatea in care le-am consumat.
Bun, acum iti voi spune cateva metode eficiente de a le trata: 1. Este important sa te speli pe fata dimineata si seara cu niste produse de curatare speciale ( eu iti recomand, produsele Oriflame), apoi trebuie sa iti hidratezi pielea cu creme grase ( recomand orice crema este pentru bebeluși, pentru ca este foarte atent creata), si in final spun sa te dai cu diferite lotiuni antiacneice, care contin alcool ( aici nu am vreo preferinta anume, toate ajuta). Si cam atat, sper ca te-am ajutat.
kalakkas întreabă: