| Trifan_Diana_1998 a întrebat:

Hei! A incercat cineva extensiile Belher? Astept pareri.

6 răspunsuri:
| Daria_Damaris_1986 a răspuns:

Am incercat eu sunt foarte bune pentru mine au dat rezultate extrm de bune se prind bine in par iar daca le sti fixa nici nu se observa ca le ai in orice caz mi-am pus odata cand am fost la o vara isi punea extensi si imi zicea ce n-ar da si ea sa aiba un par atata de des si lung ca al meu si i-am spus sa nu se mai roage pentru ca este foarte greu sa itreti un par lung si des si atunci mi-am pus si eu o estensie si ea spune ca sunt foarte bune si ca le recomanda tuturor

| Hessen_Shana_1989 a răspuns:

Am incercat eu si nu recomand, sunt oribile, nu sunt naturale asa cum spun ei, nu iti rezista, in 1 luna se fac praf oricat le-ai intretine, este ca si cum ai arde fire de plastic cu placa cand incerci sa il indrepti sau sa iti faci bucle, ale mele dupa o luna aratau de tot rahatul, nu merita nu recomand sub nici o forma

| MihaelaGingina a răspuns:

Eu le-am incercat si sunt multumita. Parca e parul meu. Le aplic singura fara dificultate deci, sincer sunt o afacere foarte buna.

| marinescuandreea a răspuns:

Foarte bune! Sa nu iti fie teama sa le comanzi. Nu vei regreta. Eu le folosesc de vreo 4 luni si m-am indragostit de ele.

| mihalacheadelairina a răspuns:

Pentru mine au fost cele mai ok de pana acum. Folosesc extensii de cativa ani de zile si mereu aveam probleme. Anul trecut am incercat extensiile de la Belher. Incomparabile. Nu este adevarat ca nu sunt naturale si ca se fac praf. Se intretin foarte usor si nu se deterioreaza. Nu trebuie decat sa incerci si ti vei da seama de faptul ca sunt bune.

| mariavisinoiu a răspuns:

Nimic mai neadevarat decat ce s-a spus despre aceste extensii ca sunt oribile. Total fals! Daca era asa nu le foloseam. Tin mult la parul meu si la ce folosesc pentru parul meu. Daca cineva nu stie cum sa foloseasca un anume lucru nu inseamna ca acesta nu este bun. Atata timp cat respecti niste reguli, totul va merge bine si nu vor exista dezamagiri din partea extensiilor.