| Er1 a întrebat:

Hei. Aș vrea să îmi fac și eu un decapaj. Țin să spun că am avut părul castaniu, apoi am fost vopsită brunetă, iar acum după două decolorări sunt roșcată. Am părul destul de ars, ce-i drept. Aș vrea să ajung la o nuanță de șaten deschis. îmi puteți spune ce pot folosii pentru un decapaj (să mă fac acasă) sau cât costă la salon?

3 răspunsuri:
| di3tri a răspuns:

Sa nu faci asa ceva sad... Eu am fost vopsita roscat si am apelat la decapaj... Presupune o exfoliere a firului de par pe baza unor substante chimice foarte puternice. Un procedeu asemanator indreptarii definitive. Mi-a distrus paul este de 10 ori mai agresiv decat decolorarea iar firul de par s-a subtiat in ultimul hal crying a trebuit sa tot tund din el.Eu am dat 120 ron (par lung)

| Er1 explică:

Uff. chiar nu știu ce să fac că al meu a fost vopsit, decolorat de 2 ori și iar vopsit. și am tot părul despicat. și chiar aș vrea culoarea veche înapoi.

| Marina_Daniliuc_1984 a răspuns:

Pentru decolorarea parului incerca COLOR OFF- este un produs profesional rusesc ce decoloreaza parul fara sa il arda, il poti comanda la nr 0754921669:
https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional