| puffika a întrebat:

Hei ajutati-ma si pe mine. Mi-am luat renumitul ulei de ricin pentru par si gene.Credeti ca este mai bun folosit seara decat ziua? Eu pot sa stau ziua cu el 8 ore si sa ma spal seara. Ajutati-ma si in cat timp da rezultate pe par?

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Indiferent că îl utilizezi pentru gene sau pentru păr, se aplică seara.
Pe genele curate înainte de culcare iar în cazul în care a intrat în contact cu ochii, te clătești cu apă din abundență până cedează senzația de jenă. Pe păr îl aplici simplu sau împreună cu un gălbenuș de ou și o fiolă de vitamina A. Masca astfel rezultată o aplici cu 2 ore înainte de a te spăla pe păr cu un șampon vitaminizant și un balsam hrănitor. Masca o aplici o dată pe săptămână.
Rezultatele pot apărea într-o lună sau chiar două.
Pa, pa.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Este indicat să-l foloseşti seara, deoarece nu ai tendinţa să pui mâna la ochi sau în păr.
Dacă te dai mereu cu o seară înainte să faci baie la cap, o să ai rezultate foarte bune.

O seară plăcută!

| onyka a răspuns:

Este bun folosit oricand! Am si eu tongue este bun si pentru cuticule din cate stiam! Iar timpul in care ar trebui sa dea rezultate nu e chiar exact mai ales ca difera,deoarece avem un par diferit, gene diferite, intr-o saptamana ar trebui sa vezi deja schimbari radicale tongue! Mai ales daca il folosesti regulat si nu o data la o lunatongue! succes tongue pwpik si sper ca ti-am fost de ajutor! :*

| Abcd_3874 a răspuns:

Heiii.pentru par se face masca.si se da seara.cam o ora se sta cu el.si rezultatele cam intr-o luna