anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, ajutati-mă vreau să slăbesc pană la vară, să am un corp de invidiat, am 47 de kg si 1, 56 m inaltime, voi credeti că sunt slaba dar mi-au iesit pană si vergeturi pe langa sani, la cat de grasă sunt. Vă rog să mă ajutati!

Răspuns Câştigător
| GeorgianaZbant a răspuns:

Va exercitii acasa! Cauta pe net exercitii pe care le poti face acasa.E foarte util si fara prea multe costuri.O prietenea de-a mea asa a facut si a functionat, Si las-o mai usor cu painea, pastele, cartofii, dulciurile.

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu esti grasa deloc, vergeturile iti ies pentru ca te ingrasi sau slabesti brusc, imagineaza-ti daca mai slabesti cum vor arata vergeturile tale

| Emmeii a răspuns:

Bună.
Şi eu am început acum câteva luni să fac exerciţii, nu pentru a slăbi ( mi se spune că sunt slabă ), ci casă am un corp care să arate bine.
Nu merg la sală sau altceva, dar fac în fiecare zi un set de exerciţii pe care le-am luat de pe net pentru zonele pe care vreau să le lucrez, şi pot să-ţi spun că funcţionează. Ai putea încerca!
O zi bună să ai!

| Anddreee a răspuns:

Fa exercitii cardio. Cauta pe youtube "cardio workout" si alege ce`ti convine mai mult.
Evita painea, prajelile, fructele in exces sau mancate seara, cerealele care au pe eticehta zahar sau alte prostii, dulciuri, produse de patiserie, pate`uri, salam, parizer si alte de`astea procesate, ketchup, junk food.

| pLeX a răspuns:

Vergeturile sunt pentru ca ai slabit rapid.

ai greutatea perfecta pentru inaltimea ta. nu-ti bate joc de corpul si sanatatea ta.

| ellaells a răspuns:

De ce nu mergi la sala? happy Este cea mai buna solutie.

| oBuburuză a răspuns (pentru ellaells):

Nu avem sala prin zona, ar trebui sa fac naveta. cea ce nu prea sunt de acord!

| ellaells a răspuns (pentru oBuburuză):

Atunci ai grija la alimentatie. Mananca sanatos happy

| InsertName a răspuns:

straight face Daaaa, minunat.Sa ajungi o aschie mergatoare. Stai acolo..esti chiar ok. Vergeturile sunt de la slabit. poti sa scapi de ele. Nu te pune pe slabit la kg si inaltimea ta..cand o sa ajungi la 1, 56 m si 55-60 de kg sa te pui pe slabit.

| oBuburuză a răspuns (pentru InsertName):

Nu intelegi toti imi zic ca-s grasa si eu ma vad grasa hainele de anul trecut numai incap pe mine chiar si mama si profesori imi zic ca sunt grasa.

| InsertName a răspuns (pentru oBuburuză):

happy E si normal sa nu incapi in hainele de anul trecut.Nu iti recomand sa slabesti..mai ales daca ai intre 13-16 si chiar 17. E corpul in schimbare acum, o sa ai timp de slabit.