| xLovlySmile_4886 a întrebat:

Hei, am 11 ani, aproape 12 si asa vrea sa ma vopsesc roscata, genul rihannei sau bruneta cu suvite roscate, voi ce ziceti, sa ma vopsesc sau nu?
plsss, un raspuns
va Pwp!:X:X

12 răspunsuri:
| ArinaMK a răspuns:

Nu crezi ca te cam grabesti la 11 ani?
Vezi'ti de copilarie! Joaca-te Distreazatewinking

| Lavymee a răspuns:

Sfatul meu este sa mai astepti ca esti cam micuta. Cand o sa ai 30-35 de ani o sa ti se albeasca si fara un vopsit lunar nu o sa mai arate deloc bine. E alegerea ta, oricum eu iti recomand sa mai asptepti cativa ani. Bafta:*

| Deny14 a răspuns:

Daca tu vrei si parinti te lasa poti se te vopsesti

| Capy a răspuns:

Hei, hei
Vopseste`tesmug
Fundita?batting eyelashes love struck

| SMA a răspuns:

Mai bine nu te vopsi permanent. Daca vrei sa incerci sa vezi cum arata asa pentru inceput, incearca sa iti faci parul cu Nunatatorul. Se sterge dupa 8-9 spalari si nu iti distrugi parul. Multa bafta!

| Danydanyy a răspuns:

Mai bine nu te vopsi
12 ani esti inca mica

| diclorofosfat a răspuns:

Eu am 18 ani si nu am fost vopsita niciodata. Tu si parintii tai hotarati ce sa faceti, dar eu zic sa mai astepti, mai tirziu poate sa iti para rau ca ti-ai stricat firul de par cu vopsele, esti inca mica, ai sa ai timp pentru asa ceva. Plus ca anul acesta e la moda culoarea naturala**
Pupic si fii desteapta ^^

| sweetluly a răspuns:

Salutare!
parerea mea este ca esti prea tanara ca sa te vopsesti eu ti-as sugera sa mai ai rabdare aproximativ 3 ani de oare ce la varsta ta firul de par este foarte suptire iar cand il vopsesti o sa ai fire arse pentru ca vopseaua este o substanta care itia ataca parul la varsta ta.Te pup :*. FUNDITA:?

| BruneTTe a răspuns:

Da... de unde. Culorile astea nu stau bine pe un copil de 12 ani. Pe la 17-18 e ideal. Asa, cu culorile alea vei reusi sa atragi atentia asupra ta si toti vor vedea cat esti de mica [ de fapt nu vor vedea decat un copil ]. Daca chiar vrei sa te vopsesti, alege un simplu brunet, sau o nuanta mai deschise decat parul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, in niciun caz. Eu am 14 ani si nu m-am vopsit niciodata complet, ci doar mi-am facut suvite. Depinde si de culoarea pielii tale si forma feței.
Iti arzi parul de la vopsea. Incearca niste spray-uri colorante de la magazin sau nuantatori. Si fa-ti doar suvite.
Poti, daca insisti, sa iti faci in doua culori: rosu si negru sau doar intr-una singura.
Si du-te la coafor, ca poti face o greseala si rezultatul va arata penibil.

| TwixulDrept a răspuns:

In niciun caz la varsta asta? Mai asteapta 5-6 ani. O sa-ti strici si parul si roscatul rihannei nu o sa-ti stea bine.

| PιxιeLovesYa a răspuns:

Buna! Esti mult prea mica pentru asta! La 12 ani ar trebui, cel mult, sa-ti faci suvite, dar si alea cu nuantator, fiindca firul de par este mult prea subtire si sensibil. Daca tii neaparat sa te vopsesti, nu te vopsi cu vopsea permanenta, ci cu nuantator, si nicidecum roscatul Rihannei, esti prea mica! Incearca un brunet, sau un saten deschis, oricum, ceva apropiat nuantei tale naturale. Bafta!