Da, nu te afecteaza cu nimic doar un gloss, acela il poti aplica si la 7 ani...
Eu deja la 12 ani ma dadeam si cu bb cream si corector, dar daca nu ai probleme cu cosurile, depigmentare, nu folosi
Imi imaginez ce probleme cu tenul ai tu la 12 ani... daca foloesti de la 12 ani corector, bb cream, fond de ten, imi pare rau pentru ce se va intampla mai tarziu cu tenul tau.
Nu am 12, ci 13 jumatate
Atat timp cat mama ma lasa sa le folosesc si stie ca ma demachiez si nu exagerez cu ele, nu vad care e problema ta.Sa stii ca alte lucruri ne strica tenul, nu crema colorata pe care o folosesc eu..praful, soarele ne strica mult mai rau tenul, atat timp cat te demachiezi si nu stai cu produsele cosmetice toata ziua pe fata, nu ti se va intampla nimic +ca astea sunt singurele cosmetice pe care le folosesc, bb cream, corector pe cosuri si gloss incolor.
Multi inainte. Este o mare diferenta intre fond de ten sau crema coloranta. App vad ca iti place gossip girl si imi pare rau daca comentariul meu te-a jignit nu asta era intentia.
Nu-i nimic
E perfect dacă foloseşti doar gloss şi mascara. Eu am 16 ani şi folosesc doar la zile de naştere mascara şi extrem de rar gloss,poate doar când merg la poze. Rimelul strică rău genele şi e păcat la vârsta ta să ţi le strici, mai ales că din poza ta de profil reiese că eşti o domnişoară destul de drăguţă. Părerea mea e că naturaleţea e mai. sexy, mai bine aplici doar un balsam de buze care să ofere catifelare şi puţină strălucire. vei fi apreciată pentru asta.Dar, dacă optezi pentru gloss, e foarte bine dacă te rezumi la atât .
E ok! Rezuma-te la atat. Ai destul timp in viitor pentru machiaj strident, mentine-ti tenul cat mai natural.
E ok. Poti ramane doar la atat deocamdata. Dimte-te bine in pielea ta si zambeste! :*
Este foarte ok. Nu trebuie sa te grabesti pentru ca viitorul iti rezerva mult timp in care poti alege sa faci ce iti doresti.Esti inca la varsta in care naturaletea e unul dintre lucrurile importante si frumoase ce inca iti pastreaza inocenta.
Buna!
Sigur ca ete ok sa te rezumi la doar atat. Sa nu incepi cu fondul de ten etc, pentru ca ai tot timpul inainte sa te machiezi mai strident si mai serios. Plus ca la varsta asta sigur esti foarte frumoasa naturala!
O zi faina, pa, pa!
E foarte bine, daca iti dai cu mai mult vei avea probleme cu tenul in viitor.