Păi este foarte şimplu dar nu uşor.Trebuie sport:volei, baschet înot sau tracţiuni-
Nu esti scunda, dar nici inalta.Eu am 12 ani si 1, 74m (fara sa fac vreun sport).Tu ai putea sa faci inot, handbal,...
Și eu ziceam la 13 ani că vreau să fiu înaltă. Acum îmi place de mine, nu țin neapărat să mai cresc. Am 163 cm și știi ce? Mă simt perfect, pot să port și un toc mai înalt, fără să arăt ca o capră. Mama spune că o să mai cresc 2 centimetri. Cum o vrea Dumnezeu.
Nu ești scundă, ești normală la vârsta ta. Dacă ai multe capre în clasă nu înseamnă că ești tu anormală, înseamnă că ele cresc acum și se vor opri când începi tu. Ele mănâncă prosti nesănătoase care afectează hormonii și cresc mai devreme. Sau seamănă cu părinții. Într-a 8-a am întrecut în înălțime 3 fete care cu un an înainte erau mai înalte ca mine.
Sigur, dacă ai părinți scunzi trebuie să lupți puțin pentru înălțimea ta. Întinde-te mult, atârnă-te de bara de covoare și da, fă înot.
A, și la 13 ani ești cu 3 cm mai înaltă decât o prietenă de-a mea de 16 și cu 13 cm mai înaltă decât o colegă de aproape 17.
Nu eşti deloc scundă! Eu am 14 ani jumate şi am 1.53.Eu sunt scundăDacă vrei să te mai înalţi e bine că vei practica înotul.Recomand şi bascket sau handbal
Pai sa stii ca esti scunda.Eu am 14 ani si 1, 74m.
Practica volley, basket sau inot
Nu te îngrijora. Nu toţi trebuie să fim la fel. Nu trebuie să-ţi forţezi creşterea, poate mai târziu, de vei dezvolta mai rapid dacă asta îţi doreşti.
Nu esti scunda, am o prietena care are 12 ani si are 1, 42
Aia fata scunda, poti sa practici inotul
Nu vei mai creste asa de mult, de acum dar nu este nimic vei purta tocuri inalte ca sa pari mai inalta
Si ce daca ai 156? Eu am 177 si vreau sa am mai putin, crede-ma ca nu ai chiar asa de multe avantaje cand esti inalta. Dupa parerea mea, micut e mai dragut>.
Si joaca mult voley.Mama mea s-a inaltat la liceu, intr-un an, 10 cm doar pentru ca a jucat voley, deci mult succes :*
DaciaRomania întreabă: