| GlamorousGirl111 a întrebat:

Hei.Am 14 ani, e bine sa merg la solar... timp de 3-4 minute sa stau?

6 răspunsuri:
| IrinaAndreea a răspuns:

Solarul oricum nu e sanatos, dar sfatul meu este sa nu mergi de la varsta asta. Mai asteapta macar pana vei fi majora. Intre timp, du-te la piscina cu prietenii: o sa te bronzezi si te si distrezi garantat.hee hee

mariana
| mariana a răspuns:

Sa stai la soare de la ora 8 pana pe la 10, 30, apoi nu este indicata plaja ca sunt multe raze ultraviolete.
Solarul nu este bun si mai costa si bani. Poti sa te bronzezi natural, dar sa ai grija sa pui un factor de protectie solara.
Vacanta placuta in continuare si multa sanatate.

| Quiss a răspuns:

Cum adica sa mergi la solar pentru 3-4 minute? laughing Tu crezi ca acolo stai asa numai de fite?
Si nu, solarul nu e bun. 1. pentru ca esti prea mica; 2. pentru ca e o expunere artificiala 3. pentru ca poti face cancer de piele 4. pentru ca poti pati ca in Final Destination devil [ultimul punct de gluma tongue]

| lasane a răspuns:

Si eu am 14.Si vroiam sa ma duc. Dar am alunite pe corp nu foarte multe dar am si am auzit ca dauneaza. Oricum dauneaza foarte mult si fara.Sincer eu am preferat sa stau la soare si sunt destul de neagra.Nu vreau sa te descurajez sau ceva dar mai bine NU.

| goodkat a răspuns:

NU e bine sa mergi la solar indiferent de varsta happy mai bine stai la soare 2-3 zile, pana si soarele e periculos.

| zezo a răspuns:

Nici vorba! stiai ca au murit oameni din cauza asta?