| Loorilorena a întrebat:

Hei! Am cumparat acum 2 zile niste ghete din stradivarius, dar am realizat acasa ca ma strang.Le am rupt eticheta dar am pastrat o si am bonul si garantia.Le am cumparat pe 24 cand erau reducerile de black friday, ele fiind la reducere.Credeti ca le pot schimba cu unele mai mari?

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

De ce nu le ai probat in magazin? Tu nu stii ce număr porti? Sau cum i ei ghete fara probă asa din ochi, acum daca le ai rupt eticheta nu stiu daca o sa ti schimbe, mergi inapoi cu ei in magazinul de unde i ai cumpărat, si in baza bonului fiscal daca il ai, rogi vanzatoareasa ti schimbe cu altii acelasi model si culoare doar ca alt numar, si probeaza i acolo fă cîtiva pasi sa vezi cum te simti in ei, te bat la spate la degete la talpă daca este moale, au toc? Succes mergi maine sa i schimbi, nu astepta sa treaca timpul că o sa rămîi cu ei.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Scuze, rogi vanzatoarea am vrut sa scriu. Grabalaughing

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cum ai rezolvat problema ti a schimbat ghetele? Ca nu ai mai zis nimic.

| Kyttynna a răspuns:

Daca ai bonul si garantia du-te cu ele in magazin ca ar trebui sa ti le schimbe. Daca e sa comenteze ceva, insista, zi-le ca te jeneaza ceva la degete sau ca atunci cand le-ai cumparat nu ai gasit marime mai mare si le-ai luat mai mici ca ti -a placut modelul, chestii din astea.

| AlinaInk a răspuns:

Ti le schimba, du-te la magazin!