| crina_2867 a întrebat:

Hei. Am nevoie de ajutor cu cateva informatii din partea voastra. Asi vrea sa slabesc. Am 1m si 60cm, cam 55-57 kg si aproape 16 ani. De vara trecuta au inceput sa imi apara vergeturi pe fund si sani, si acum si celulita, si am si putina burta. Nu sunt deloc multumita de corpul meu si ma tot chinui sa fac ceva in privinta asta. Ma tot dau cu ulei din germeni de grau pentru vergeturi dar nimicsad si tot incer sa scap de celulita si burtica cu tot felul de exercitii dar nu se vede nici un rezultat. Am gasit pe internet ceva legat de ceaiul cerde care ajuta la detoxifiere sia stfel cad cateva kg si celulita
Deci am cateva intrebari:
Ceaiul verde ajuta la slabit?
In ce cantitati ar trebui sa il consum?
Cant costa?
Daca mai aveti si alte sfaturi despre vergeturi, celulita sau chestii legate de slabit sunteti bineveniti sa ma sfatuiti.
(Am citit tot ce se pate de pe internet si din reviste, deci m-ar ajuta mai mult daca ati spune din propria experienta)

Fundaaa :*

Răspuns Câştigător
| Inela a răspuns:

Cred ca nu prea esti informat daca iti permiti sa vorbesti asa unei fete... Multe fete trec prin asta, mai ales cand trec prin apogeul dezvoltarii. " Substratul morfopatologic este reprezentat de ruperea tesutului conjunctiv, prin intinderea excesiva si rapida a pielii." Vergeturile pot aparera si la 12 ani, cand fata de exemplu creste rapid in inlaltime. Celulita poate fi o problema nu neaparat din cauza sedentarismului, poate fi si genetic, iar majoritatea adolescentelor o au. Sunt de acord insa cu faptul ca trebuie practicat cat mai mult sport, activitate, alimentatie sanatoasa. Nu cred ca este insa deloc frumos sa-i zici asa necunoscand faptele reale.

5 răspunsuri:
| marin81 a răspuns:

Sport, alergare si fitness te va scaspa de vergeturi si de kg in plus

| raresandrey a răspuns:

Deci, una la mână, esti puturoasa, de aceea esti grasa, a doua la mâna la 16 ani, nu ai voie sa ai vergeturi, deci, esti puturoasa, deci, concluzia, fa miscare, deci celulita, esti grasa si... pfff, brrrr, nu as vrea sa te vad, miscare, sport.,, Mens sana in corpore sano,,.LOL

| raresandrey a răspuns (pentru Inela):

,,Mens sano in corpore sano,, lasa vrajeala si nu mai fa pe victima, miscare, se micsoreaza IQ, daca ai asa ceva. brrrr

| Inela a răspuns (pentru raresandrey):

Cred ca tu ai probleme cu IQ-ul daca continui sa te contrazici astfel laughing Nu am inteles o noima din sensul frazei talewinking

| Inela a răspuns (pentru raresandrey):

Cred ca nu prea esti informat daca iti permiti sa vorbesti asa unei fete... Multe fete trec prin asta, mai ales cand trec prin apogeul dezvoltarii. " Substratul morfopatologic este reprezentat de ruperea tesutului conjunctiv, prin intinderea excesiva si rapida a pielii." Vergeturile pot aparera si la 12 ani, cand fata de exemplu creste rapid in inlaltime. Celulita poate fi o problema nu neaparat din cauza sedentarismului, poate fi si genetic, iar majoritatea adolescentelor o au. Sunt de acord insa cu faptul ca trebuie practicat cat mai mult sport, activitate, alimentatie sanatoasa. Nu cred ca este insa deloc frumos sa-i zici asa necunoscand faptele reale.