E mai subtil pentru o dimineata de primavara. Ti-l recomand. Poti alege oricare Be dar nu alege romantic miroase prea dulce
Be...Serene,Be ...Joyful. Pur Blanca.Perceiv,Little White dress. Toate miros fresh dar iti recomand mult Be serene si joyful si little white dress
Be Joyful l-am avut, intr-adevar miroase f bine.Be Serene nu stiu cum e.Perceive,Little White Dress nu imi plac, sunt cam dulci.
Da, stiu de romantic ca e f dulce, mersi. ai funda!
Mersi. Eu m-am fraierit cu be romantic pagina mirosea altfel si parfumul altfel. Insa seamana cu cel al bulgarilor facut din petale de trandafiri leit
Exact
Am asa de la Avonur Blanca, Little red dress, Infinite momente, secret fantasy, be joyful si romantic, kate's world, far away si fleur, de la oriflame giordany gold originalul, rendez vous, si inca 2 dar nu-mi amintesc denumirile. Si 2 piese de rezistenta nina ricci si Wish cheopard. Am avut si paco rabbane one million dar nu imi place cum miroase. In fiecare luna adaug cate un parfum la colectioara mea. Aaaa si mai am 2 parfumuri no name sunt mai vechi si nu mi-au placut cum miros deci nu-mi mai amintesc numele.
Multe
Nu mi se par multe. Am avut si mai multe, si mai bune si mai putin bune. Cum ar fi incandessence mie nu-mi place deloc la fel si only image. Perceiv e iar foarte fain si cel care l-ai zis tu.
Da.Eu nu imi iau multe parfumuri odata. 2 3 maxim:d
E mai subtil pentru o dimineata de primavara. Ti-l recomand. Poti alege oricare Be dar nu alege romantic miroase prea dulce
Deci eu voiam sa imi spui din propria experienta... asa puteam si eu sa caut pe net.
DaciaRomania întreabă: