| SigridLyngstad a întrebat:

Hei! Am o întrebare. Există metode naturale pentru a decolora părul șaten închis? Adică prin care aș putea să îmi decolorez părul castaniu într o culoare șantenă deschis? Știu că dacă îl expui la soare se decolorează dar procesul e foarte lent. Ceva mai rapid? Metode naturale simple? Ms anticipat

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Iti speli parul cu ceai de musetel, de mai multe ori (la intervale de 2-3 zile), sa se deschida treptat culoarea.
Ceaiul nu se face cocentrat, se foloseste 1 lingurita de ceai la 1 litru apa.

| Furnicuta000 a răspuns:

Doar pentru ca metodele sunt naturale nu inseamna ca o sa-ti decoloreze parul in siguranta, orice decolorare lasa parul ars si uscat. Daca nu vrei sa folosesti decolorant sau vopsea vezi ca e un spray la DM care iti decoloreaza parul, ti-l face blond saten deschis, blond inchis, chiar blond mediu, in functie de cate ori il aplici. Nu mai stiu cum se numeste, intreaba o vanzatoare. Oricum il poti aplica de maxim 4-5 ori pentru ca altfel o sa-ti usuce rau parul dar totusi nu e asa agresiv ca decolorantul.
Si cu zeama de lamaie sau chestii de genul poti incerca dar nu te astepta la cine stie ce rezultate

| Delllla a răspuns:

Cu ceai de mușețel.

| Lubeni??38900 a răspuns:

Recomandarea mea este un salon

| DeeDee817 a răspuns:

Ceai de mușețel dar îți recomand sa mergi la un salon sa nu îți distrugi parul și sa îți para rău după aceea