| NiKaroLina899 a întrebat:

Hei! Am o intrebare in legatura cu machiajul.Stiti pe cineva din Adjud,Paunesti, Viisoara(Vrancea) care sa stie sa machieze?

Răspuns Câştigător
| AlxAlex42 a răspuns:

De ce să te machiezi?
Nu te consideri destul de frumoasă fără machiaj?
Trebuie să rămâi așa cum te-a lăsat Dumnezeu după părerea mea, fara machiaj, piercing, tatuaje sau bijuterii.
Sunt pentru slabi care vor să atragă atenția și nu reușesc să o facă fără sa ajungă la metodele astea.
Am văzut o grămadă de fete nemachiate, fără bijuterii etc, și jur că le stătea impecabil!
Chiar am rămas încântat happy
Ești liberă să faci ce vrei, e alegerea ta.

| NiKaroLina899 explică (pentru AlxAlex42):

Ai dreptate.Multumesc mult!

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ca doar de ce sa cauti pe Facebook, is mult mai multe sanse sa gasesti pe TPU. unde mai sunt maxim 10-20 persoane din localiatile zise de tine.

Răspuns utilizator avertizat
| rafol a răspuns:

Valeria e din viisoara

| NiKaroLina899 explică:

Am vazut recenziile dumneavoastra si tin sa va spun ca nu toate fetele sunt la fel.De exemplu mie nu imi place sa ies in evidenta prin stilul de a ma imbraca.Doar pentru iti faci un machiaj nu inseamna ca esti cine stie ce... de pe strada.Eu va multumesc pentru sfaturi dar in acelasi timp vreau sa va spun ca nu toti sunt la fel iar eu pana la varsta asta de 14 ani nu am avut un prieten, cred ca inseamna ceva.Va multumesc pentru critici care sunt mereu constructive!