| SpongeBob a întrebat:

Hei. Am o întrebare, şi am nevoie urgentă de ajutor. De ce îmi cade aşa părul? Am încercat balsamuri, măşti, şi nimic. Şi poate fi din cauză că folosesc placa? Doar la breton şi puţin în faţă?:-s.
Fundăhappy.

Răspuns Câştigător
| ღNameღ a răspuns:

Sar putea sa fie din cauza placii, e foarte rea pentru par, iti recomand sa nu o mai folosesti, si mie imi cade parul, este din cauza ca atunci cand mil descurc trag ff tare de el si se rupe, asa incat firul nu va mai fi rezistent, descurcati usor si DES parul si o sa fie binehappy

5 răspunsuri:
| DenisaLuciaBarbu a răspuns:

Se spune ca parul poate cadea si din cauza stresului.Maseaza-ti scalpul si astfel sporesti circulatia sangelui,regenerandu-se radacinile. Poti incerca o masca de par cu placenta animala de la kallos care este, dupa mine, cea mai buna.

| BoomBoomToxic a răspuns:

Mmm...eu nu stiu chestii de genu cade parul de la placa. acum ar trebui sa te duci la un doctor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stress happy.

| madutza17 a răspuns:

Din cauza stresului si din cauza factorilor de mediu, eu iti recomand sa iei calciu

| ioanadiaconesa a răspuns:

Poate fi bazata pe stres caderea parului. cauta la plafar o crema cu petrol contra caderii parului.mie mi-a mers foarte bine cu ea.