| ROZZ11 a întrebat:

Hei, am o problema, oarecum. Nu stiu cum sa-mi mai fac parul. In sensul ca mi-l fac zi de zi la fel. Nu vreau ceva wow. Adica am incercat o gramada de coafuri(care poti sa le faci infiecare zi) dar nu am gasit nimic care sa-mi placa cum arata pe mine. Am parul destul de lung, insa ii in scari, ondulat si nu prea pot sa fac nimic cu el in afara sa-l prind intr-o coada in fiecare zi. Daca aveti idei de hairstyle-uri sau chiar tunsori, dar nu prea scurte, va rog sa ma ajutati. Multumesc anticipat!:* (funda) >big grin

2 răspunsuri:
| MrsAllAmerican a răspuns:

Păi dacă ai o eșarfă pătrată în casă o poți face bandană pentru cap. Tot părul stă pe deasupra ei și îți va sta bine. uite : https://www.google.ro/......ps?/search sau poți pur și simplu să îți prinzi părul într-o coadă la spate, apoi desparți puțin părul de deasupra elasticului și treci restul cozii pe acolo (nu cred ca am explicat bine, dar in fine )

| Cătălinaa14 a răspuns:

Poţi căuta pe weheartit "hair tutorial" ca să vezi cum ţi-ar plăcea să-ţi faci părul. sunt idei pentru toate tipurile de păr: lung, mediu, scurt.