Incearca o crema pentru albirea petelor pigmentare, se poate lua de la Lady's sau intreaba la farmacie!
Semnele de la cosuri iti garantez 100% ca in timp trec. Chiar daca nu am problema asta cu semnele pe fata, fie ca sunt cicatrici, cosuri sau alunite vreau sa iti spun ceva.
Acum ceva timp am cunoscut o fata care avea acnee. ACNEE nu cosuri si nu se simtea deloc bine in pielea ei. Evita contactul vizual cu orice om deoarece credea ca toata lumea o considera urata. In cele din urma i-am spus ca toti avem defectele noastre si nu noi am ales felul in care aratam. (mai ales cand vine vorba de cosuri, alunite etc.) Bineinteles ca multa lume isi batea joc de ea la scoala insa pana la urma si-a dat seama ca oamenii vor face tot posibilul sa te critice si sa te faca sa te simti prost in pielea ta, indiferent ce defect ai. Acum, dupa vreo 3-4 ani, fata ei arata impecabil si chiar mi-a spus "Ce fraiera am fost ca am pus la suflet tot ce mi-au zis ceilalti. Am fost asa preocupata de defectele mele incat nu am observat ca nici ceilalti nu sunt perfecti".
Nu stiu daca te ajuta ceea ce ti-am povestit sper totusi ca o sa capeti mai multa incredere in tine! :*