| Miha3 a întrebat:

Hei am si eu nevoie de cateva sfaturi. Am o rochie ciclam pana la genunchi si sub bust are o banda din panza neagra pe care se afla un model din ata aurie. Cu ce as putea sa o accesorizez? va multumesc

Răspuns Câştigător
| AikkoxD a răspuns:

Https://www.google.ro/......ps?/search
Poţi purta orice brăţară vrei, la fel şi cercei, dar să fie nuanţe calde: bej, auriu, din argint, roz deschis.
Cât despre machiaj http://3.bp.blogspot.com/......ui-roz.jpg ăsta ar fi potrivit.

6 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Pantofi nude/negri cu toc, o gentuţă gen plic neagră.

| Miha3 explică (pentru AikkoxD):

Multumesc frumos.Cu pantofii si gentuta am rezolvat-o ( am si sandale si pantofi negrii ) dar ma refer si la bratara, cercei thinking m-am gandit la un auriu sau un turcoaz mai inchis. Rochia este destul de dificila... si da probleme si la machiaj.

| Miha3 explică (pentru AikkoxD):

Imi place foarte mult machiajul mai ales ca am si ochii caprui. Voi incerca inainte atat modelul dat de tine cat si altceva pentru a vedea ce ma avantajeaza, sa fiu sigura. Cu bijuteriile, la bratara mi-am facut o idee asupra a ce sa cumpar ( multumesc frumos pentru sfat si link), iar cu cerceii depinde ce fel de coafura voi avea.

| AikkoxD a răspuns (pentru Miha3):

Https://www.google.ro/......ps?/search
Poţi purta orice brăţară vrei, la fel şi cercei, dar să fie nuanţe calde: bej, auriu, din argint, roz deschis.
Cât despre machiaj http://3.bp.blogspot.com/......ui-roz.jpg ăsta ar fi potrivit.

| faramatania a răspuns:

Cu nişte pantofi în genul corseletei, iar geanta în culoarea ciclam a rochiei, alte accesorii, nu.

| Miha3 explică (pentru faramatania):

Pentru pantofi raman la negru, deoarece nu am gasit pana acum ceva care sa mearga si ca nuanta si ca model. Si daca am pantof negru nu merge deloc o gentuta ciclam...am incercat in ziua in care am cumparat rochia la magazin cateva combinatii si aceasta arata un pic aiurea.

| eldiva a răspuns:

Iti recomandam siteul www.eldiva.ro Colectii noi in fiecare saptamana! NOU Rochii superbe de la CHANTTAL :*