Nu toate tipurile de materiale intra la apa. Poti ori sa le duci la croitor (dar o sa coste foarte mult), ori sa le porti pur si simplu asa pentru ca oricum se poarta hainele oversized
Trebuie sa le usuci cu aer fierbinte, deci daca ai o masina de uscat, bagi pe temperatura maxima si or sa se mai micsoreze.Deci sa fie ude, stoarse cand le bagi la uscat.
Poti repeta chestia asta de cateva ori si vezi ce iese.
Sint cazuri cand materialul din care au fost facute, bumbacul sa fi fost inainte dea fi croit suspus unor astfel de procedee, in cazul asta nu te astepta ca o sa se micsoreze.
Sa faci asta trebuie ca tricouriloe ce spui sa fei 100% bumbac, sau min 80 cu 20 alte fibre.
Daca are 60 bumbac cu 40 poliester, atunci nu or sa se mai micsoreze.
Si eu am 2 pereche de blugi asa mai mari si o sa fac operatiunea asta, dar sa vaz cand o sa am chef .
Am avut odata ceva tricouri de bumbac 100% si dupa nu stiu cate uscari de astea la temperaturi inalte, ajunsese sa fie de adolescent pana in 15 ani
Niciodata sa nu speli hainele de bumbac si lana cu apa fiarta, ca sunt bune de aruncat dupa aceea, fiindca se largesc la maxim.
Din pacate, singurul lucru care-l poti face acum, este sa le porti asa largi, sau sa le dai de pomana altora mai grasi.
Jassmina draguta, ori poarta numai "lana" si "bumbac" sintetice, ori nu a spalat o haina la viata ei!
Buna, fierbea hainele si lenjeria de bumbac pentru dezinfectare!
Mai mici poti sa le faci... la croitor. Daca nu le stica forma si eventualele desene daca au. Insa cred ca te-ar costa cat altele noi marimea ta.
De ce nu le porți așa? Sunt la modă hainele largi. Dacă nu, și tot nu ai dat bani pe ele, eu zic să le donezi.Mai ales acum au mulți oameni nevoie de ele.