Buna,
Cu siguranta ti-ai ars prea tare parul cand te-ai vopsit. Acum depinde si la ce interval de timp o faci. Cu cat o faci mai des cu atat radacina firului de par are de suferit si se poate rupe.
Sfatul meu este sa te adresezi imediat unui dermatolog, el iti poate prescrie ce tratament trebuie sa urmezi pentru a stopa caderea parului in functie de rezultatele unor analize.
E posibil sa ai o reactie la vopsea sau sampon.iti recomand pastile gen revalid pentru par, un sampon natural (galador sampon solid) mereu sa folosesti balsam si mergi la dermato.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
Cauzele pot fi diverse... poti merge la medic sau sunt niste produse la Forever pe baza de aloe - sunt bune, eu ma dau cu spray Aloe First. Sau, mai poti incerca, samponul Klorane impotriva caderii parului si de acesta am fost multumita.
@liveeverysecond: placa subtiaza firul de par, care duce la ruperea mai usoara a firului de par (ti-o spun din proprie experienta)
atat placa, cat si vopsitul sunt cauze ale caderii parului... o alta ar putea fi stresul...
incearca sa cauti in magazine sau farmacii sampoane si tratamente speciale impotriva caderii parului... sigur exista o gama variata de produse.
Din cauza placii clar! Fie o folosesti f rar fie iti iei tratamentul Revalid sau Vichy.
Maseaza si tu cu ulei de ricin o data pe saptamana.prima data sa nu te sperii ca o sa cada parul deteriorat apoi isi revine.
Am si eu o intrebare, cum este samponul solid de la galador, este bun de ceva? adica chiar ajuta? mai cade parul pe masura ce il folosesti samponul?
anonim_4396 întreabă:
kalakkas întreabă: