Depinde cat de tare e rupta acum. Secretul nu e sa dai 30 de straturi de lac, ci sa aplici o picatura mai mare de oja doar pe locul unde e rupta, pentru ca asta o va intari si cum picatura aia va fi in exterior, iti va proteja partea rupta.
O alta solutie este sa-ti stergi oja, sa iti speli bine unghia si sa o usuci bine-bine, si sa aplici super glue cu o scobitoare, tot sub forma unei picaturi mai mari. Cand se usuca, poti aplica oja. Iti va aparea ca o "buburuza" dar vei avea unghiile intacte
Ai exagerat.cand ti se rupe o unghie nu trebuie sa faci nimic, decat in cazurile foarte grave.trebuie sa astepti sa creasca la loc si apoi sa le ingrijesti.
succes!:*
Buna Looran, si eu sunt in aceiasi situatie, aseara aveam unghiile destul de mari dar una s-a rupt si mi le-am taiat pe toate. Sunt foarte slabe si se rup usor. Chiar daca le dai cu lac (intaritor) se pare ca nu mai are niciun efect.
Am auzit de ceva medicamente pentru intarirea unghiilor si a parului? Nu stiu ce efect are dar ai putea sa te uiti pe internet si tu la aceste detalii.
Un leac incercat acasa ar putea fi, dar nu te asigur ca functioneaza. O data pe saptamana tine-ti unghiile in ulei de masine 5-10 minute dupa care ti le stergi cu prosop. Bafta!
Sper ca ti-am fost de ajutor, te pup.
Poti sa iti pui unghii false sau sa le tai deoarece se vede cam urat. celelalte mari si aia mai mica
DaciaRomania întreabă: