| wolfkidgirl a întrebat:

Hei! Anul acesta in mai voi avea banchetul de a 8-a si nu am nici cea mai vaga idee cu ce o sa ma imbrac.As vrea sa ma ajutatibig grin

O sa va dau cateva caracteristici ale mele ca sa ma puteti imagina cumva:
-am 14 si sunt destul de inalta: 1, 75
-am aproximativ 60 de kile
-nu am burta si am forma de clepsidra
-port 80 B
-am parul tuns putin mai sus de umeri, roscat

Stiu ca e cam devreme pentru asta, mai sunt 4 luni, insa sunt o fire pretentioasa si nu sunt genul "cute girl" sau foarte stilata.Am putin si din fashion si din casual si din punk...si nu am gasit nimic pe net sau prin mallurile din Bacau sau Bucuresti, nimic care sa-mi placa extraordinar de mult. Mi-au placut unele rochite(vreau rochita, nu jeansi sau mai stiu e ce, cum am auzit la altele), insa nu mi se potriveau. Mi'ar placea ceva cu spatele gol sau cu dantela, tinte, bla bla. A si o rochie care sa se potriveasca cu un sacou casual. Daca mi'ati da idee si de niste pantofi ar fi supertongue

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rochii foarte frumoase poti gasi si aici:
www.elitemariaj.ro
Eu personal mi-am ales-o pe aceasta:
http://rochieocazie.ro/......S11188.php

8 răspunsuri:
| hjjd a răspuns:

Incearca pe site-ul miniprix.ro.sunt acolo si rochii si incaltaminte.iti faci cont si apoi comanzi ce vrei.transporutl este 16 lei...doar ca rochiile nu usnt asa frumoase. dar incearca. a si nu uita sa iti alegi marimea potrivitabig grin

| ralurawrr a răspuns:

M-as gandi la o rochie lunga, culoarea trandafirului, un rosu sangeriu si la niste pantofi cu toc. Apropo la rochie vorba ta, spatele gol dar sa fie asa in zig zag parerea mea.Pararea ta e mai buna decat a mea, evident! Aaa aproape am uitat:
Distractie placuta!

| Mirunaa_7131 a răspuns:

Si eu am banchetul anul asta straight face, si sunt si eu in pana de idei laughing. Apropo, esti cumva din Bc?:*

| wolfkidgirl explică:

Da sunt din Bacau, Onesti chiartonguelaughing

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Anu trecut niste clase de a8a de la nr5 cred, au facut un banchet prin BG, voi unde faceti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da stiu, cunosc vreo 5 persoane.Noi facem in oras, la hotel cred.Dar deveniti off-topictongue

| bogdanworld a răspuns:

Salut. Iti recomand cu incredere www.smallprix.ro din mai multe motive: preturi mult mai mici decat siteurile celalalte, livrare in 1 zi cu transport gratuit, produse noi aproape zilnic, produsele sunt tineresti, in pas cu moda. Am comandat si eu si sunt foarte seriosi si promti.