Eu folosesc crema, dar tu sa incerci pe o portiune mica de pe mana mai intai, eu am o colega careia ii crapa pielea de la crema!
Cred ca o sa incerc si eu cu crema, cat dureaza la tine sa nu creasca parul si ce crema folosesti?
Se numeste Farmec, a costat in jur de 10 lei, am luat-o de la farmacie si este foarte buna iar efectul este de vreo 5 zile iar apoi incepe sa creasca parul! Sa nu te faci cu lama pentru ca s-ar putea sa ramana niste taieturi de care sa nu iti dai seama cand te razi, dar se vor vedea apoi, nu e chestia ca sa nu apesi sau altceva, dar asa e lama, na, eu acum am cateva cicatrici foarte mici, dar totusi! bafta! :*
Depinde ce culoare are pielea ta naturala! Daca ai pielea inchisa la culoare, maronie, iti recomand sa nu incerci sa-l decolorezi pentru ca se va vedea super naspa! Dar daca ai pielea deschisa la culoare poti sa-l decolorezi
Buna... nu cred ca ar fi o idee buna sa il decolorezi, daca ai un ten mai inchis, dar daca ai un ten deschis ai putea sa incerci. o alta varianta ar fi sa il depilezi cu crema depilatoare, eu una folosesc si e eficienta. cu bigul sa nu incerci niciodata, iti va creste mult mai mult, mai gros si negru! succes... funda?
Asta ii problema ca sunt un pic creola, apropo cu crema cam cat tine sa nu creasca parul? Ce crema folosesti?
WelcomeToChaos întreabă:
DaciaRomania întreabă: