OfOfOf... daca tot vrei sa-ti faci un tatuaj - pe care o sa-l ai toata viata - de ce nu faci ceva care sa te reprezinte? Care sa insemne ceva pentru tine? Vrei un citat? Cauta tu un citat dupa care crezi ca trebuie sa te ghidezi in viata sau care sa reprezinte un sentiment/o traire de'a ta! Chiar vrei sa te tatuezi? Te-ai uitat vreodata la L.A Ink? Ai vazut ca toata lumea care-si face tatuaj are si o poveste in spate? Daca nu-ti faci un tatuaj care sa te reprezinte, o sa-l regreti mai tarziu! Gandeste-te bine inainte de a face pasul asta, pentru ca este permanent...
Poti scrie: Love is blind(dragostea e oarba)
Sau daca nu vrei un citit,iti poti face un tatuaj in urmatoarele locuri: pe omoplati, picior, gat sau la un deget.
Ce zici de un scorpion pe umar? :> uite poza: http://browse.deviantart.com/? qh=§ion=&cu=+deidara+stripper#/d2ou168
DeiDeiDark, scorpionul nu este zodia mea si nu ar avea niciun farmec :*
Nu dar. e super mijtooo :X Dar ce zodie esti?
Varsator :*
Am eu la incheietura maini ceva de genul:sometimes love hurst (uneori dragostea doare )
'' sap in inimi frante si las un zambet cald ''
'' love ''
'' like life ''
'' night and day ''
Astea au fost ceva cuvinte frumoase cum ai cerut tu. Sunt doar parerile mele, de ce nu ai vrea sa fi original? apropo. asta e un orgoliu pe care inca il am, sa fiu original
Dar eu iti recomand sa iti tatuezi ceva foarte inteligent deoarece o sa-ti ramana pe viata si de preferat ar fi ceva ce n-are sa-ti para rau vreodata. De exemplu mie imi place foarte mult muzica, ma scoate din orice peisaj si de aceea am ales sa cant. Asta m-a impins sa-mi fac o cheia sol mai complexa cu ceva ondulat in jurul sau! Deci trebuie' sa ai mare grija la ce-ti tatuezi, daca nu acum atunci mai asteapta pana cand esti sigur/sigura pe ceea ce vrei sa-ti tatuezi!
Daca iti plac animalele poti sa iti faci unu tatuaj cu niste labute de catel sau pisica. sau niste stelute, floricele sau fundite. sau initialele tale.
Anndree3aaaa întreabă: