| AlinaElenaBrinza1998 a întrebat:

Hei as vrea sa imi fac breton pe o parte.Dar nu stiu ce sa zic...S- ar merita? https://www.facebook.com/....../photo.php

Răspuns Câştigător
| Ella27 a răspuns:

Ca sa iti indrepti parul si mai bine foloseste aceasta solutie de la Avon, chiar daca eu nu am o placa asa buna aceasta solutie ma ajuta, impreuna cu placa, sa imi stea parul super drept, se numeste Advance Techniques, solutie pentru par drept

10 răspunsuri:
| Di7 a răspuns:

Ar arata dragut dar problema va fi daca nu o sa-l mai vrei asa. O sa te cam chinui cu el pentru ca o sa-ti intre in ochi si o sa te enerveze. Asa i s-a intamplat prietenei mele. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| Botezan_Anamaria_1992 a răspuns:

Da se merita pentru ca si eu il am asa si arata foarte bine

| AlinaElenaBrinza1998 explică (pentru Botezan_Anamaria_1992):

Ok,dar daca mi se increteste putin il pot indrepta cu peria de indreptat?

| Botezan_Anamaria_1992 a răspuns (pentru AlinaElenaBrinza1998):

Da o sa poti sa il indrepti cat de cat dar merita!
O sa arati foarte bine!

| AlinaElenaBrinza1998 explică (pentru Ella27):

Stiu de aceea solutie, dar eu nu am placa, iar mama mea nu doreste sa o achizitioneze.

| Ella27 a răspuns (pentru AlinaElenaBrinza1998):

Acea solutie o sa iti indrepte parul, nu o sa fie super drept, dar o sa-si faca treaba

Ok...dar peria de indreptat ca sa imi usuc eu parul, cu peria aia si cu solutia oare ar merge?

Nu stiu, aceea perie as vrea si eu sa o iau, dar nu stiu daca chiar indreapta

Sa stii ca merge bine si cu peria, ti-l usuci si piepteni parul cu peria aia, se indreapta mai rau, dar este acceptabil

Multumesc de informatie laughing :*

Ca sa iti indrepti parul si mai bine foloseste aceasta solutie de la Avon, chiar daca eu nu am o placa asa buna aceasta solutie ma ajuta, impreuna cu placa, sa imi stea parul super drept, se numeste Advance Techniques, solutie pentru par drept