Daca se face cu metoda Ruleta Ruseasca, atunci nu simti durere deloc, dormi imediat, pe veci.
Piercingul in cartilaj nu mai e la moda din primavara 2014.Iti zice unul care a participat la cursuri de fashon timp de 2 ani.
Chiar daca nu mai e la moda, cei care si au facut atunci au ramas cu gaura oricum
Cristan daca ii place piercingul in cartilaj ce ai in impotriva? Eu daca vreau sa port niste pantaloni de claun(d-aia in dungi, oribili, nici nu as purta asa ceva, dar zic un exemplu) o sa vina cineva sa ma judece?
Da o sa te doara, doare destul de tare, dar daca razbi nu o sa dureze mult(depinde cine ti-o face). O sa te doara maxim 2 saptamani, daca nu se infecteaza, daca se infecteaza te duci la doctor.
Eu am asa https://postimg.org/image/locm0t6jx/ si in cartilaj am avut acum 2 ani. Depinde ce cel care iti da gaura si metoda prin care o face. Putin doare insa mai mult dupa se înroșește putin. O săptămâna te doare ușor dupa ii ok. Eu am dormit si pe aceea parte fiindcă aveam o perna ff moale ...depinde de tine cat tine durerea etc
Saraxd întreabă: