| Impretty a întrebat:

Hei!
Aş vrea să-mi iau mustaţa cu ceară(sunt fată).
E ok metoda cu ceară?
Ar fi pentru prima dată.

Răspuns Câştigător
| anamariarot a răspuns:

Da, e cea mai indicata ceara. Mustata se va rari si va creste mult mai greu decat daca o iei cu crema depilatoare sau cu lama. Daca tu consideri ca nu esti suficient de "priceputa", desi nu-ti trebuie facultate ca sa o faci, roag-o pe mama ta sau mergi la salon.
Eu mi-o iau acasa si din experienta mea iti spun ce fac. Folosesc benzi cu ceara rece pentru fata(e exclusa posibilitatea arderii) pe care le gasesti in orice supermarket. Din ce am incercat, cel mai mult imi plac cele de la Elmiplant. Nu-mi plac cele de la Farmec, au prea multa ceara pe ele si se ia din mustata doar daca ai fire foarte lungi. Benzile se aplica in sensul cresterii firelor de par si se indeparteaza in sensul invers cresterii acestora. Este FOARTE important sa tii pielea bine intinsa cand le indepartezi, ca sa nu iti iei si pielea. Daca esti dreptace, cu degetul mare si cel aratator de la mana stanga tii pielea intinsa, iar cu mana dreapta tragi banda. In caz ca mai ramane vreun fir nemernic, ia-l cu penseta. Benzile vin in pachet cu un servetel imbibat in ulei pentru a curata ceara, dar din punctul meu de vedere nu e igienic sa il folosesti de multe ori, asa ca poti curata ceara cu orice fel de ulei ai prin casa. Inca un lucru important: inainte de a aplica benzile, sa cureti zona. O sa fii rosie, dar senzatia trece in cateva ore, iar asta se intampla indiferent ca iti iei mustata la salon sau acasa. Eu pun putin ulei de cocos dupa. Calmeaza pielea si e antibacterian. In felul asta elimini riscul aparitiei acelor bubite sau daca iti displace senzatia lasata de ulei, poti incerca pudra baneocin.
Poate parea nitel complicat, dar e o chestie foarte simpla care nu trebuie sa te sperie.

1 răspuns:
| Pupacel a răspuns:

Da e ok metoda aceasta insa te sfatuiesc sa mergi la un salon macar pentru prima oara. Ceara nu e atat de usor de folosit.te poti arde si fiind prima oara nu cred ca stii sa o folosesti cum trebuie ..Am vazut fete care au incercat singure ceara si benzile si cand au terminat nu stiau cum sa isi ascunda cu fond de ten iritatiile si bubitele acelea laughing. Cel mai bine e sa mergi la salon.